Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie bibix

Nateccc

Recommended Posts

Reclamatie bibix

https://imgur.com/a/7aFsfPX

1. Numele tau din joc: Golea_

2. Numele jucătorului reclamat: bibix

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: bibix ma ia la control si intra rezer pe anydesk. Din cate stiu eu n-are voie daca nu e membru staff sa apeleze la cineva iar rezer (sinhighwaters) mi-a inchis acces-ul la anydesk si a mi-a intrat in system32 iar eu am inchis pc-u. As vrea si eu o dovada/filmare cu controlul facut ca din cate stiu trebuie filmat. Si nu m-a lasat nici cu discord chiar daca ea asa a zis prima oara.

4. Martori: xRaYzeQ, ThUnDeR, SenzoruPeCap, rankedAlbert, etc.

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/7aFsfPX

Edited by Nateccc
Am uitat sa mai spun ceva. Si am uitat sa pun numele din joc.

buna.

In primul rand,dovada este mai veche de 24 de ore deci nu se ia in considerare.

In al doilea rand,m-am incurcat cand a cerut discord corectandu-ma imediat dupa si oricum am voie sa iti cer anyesk.

In al treilea rand,eu ti-am facut controalele,tu si "clan-ul" tau vad ca incercati sa faceti post hunt si il faceti aiurea,si chiar daca l-ar fi facut Razer ar trebuii niste dovezi

In concluzie pe baza argumentelor aduse mai sus,reclamatie e facuta din frustrare.

o zi faina!

Acum 2 minute, Nateccc a spus:

Eu am cerut dovada ta, filmarea cum ai facut controlu si ai inchis accesu la anydesk. Dar pana la capat.

@Nateccc Lasa off topic ul , Ea are dreptu sa stearga filmarile dupa 24 ore deci degeaba ii mai faci reclamatie daca nu i ai facut in ziua respectiva.

Buna @Nateccc, nu vreau sa ma bag in chestia asta si imi cer scuze ca las un reply. Dar tu i faci post hunt la bibix fara motiv  + ca sunt dovezi de peste 24+ ore , te rog frumos lasa post hunt ul si off topic ul sau o sa fi sactionat.

si am uitat sa zic ca senzorupecap cu aia ai tai folosescs koid cu itami si le a facut senzoru bypass cum a vrut sa imi faca si mie dar l-am refuzat,

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...