adrian2001oo Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Cerere Helper la survival(1.16.1) Numele tau:Adrian Numele pe server: adrian2001 Virsta: 14 ani Primele 7 cifre din CNP: nu am deoarece in Moldova se face de la 16 ani Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte):Petrec foarte mult pe acest server...vreau sa devin helper deoarece seara se injura si se spameaza o gramada, pe zi imi eptrec 5 ore doar pe acest server, am sai tratez pe toti la fel indiferent daca mie prieten sau nu!!! Ai citit regulamentele? :Da, am citit regilamentele, si sund gata sa devin "Helper" Discord: adrian2001#4865 cite ore ai jucate pe server?: https://imgur.com/VAHtBgK Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:dimineata si seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Nu aici se fac cererile de helper. PS: citeste regulamentele alea mai bine si fa o cerere mai convingatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts