duraxfx Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 reclamatie janec am luat jail pe sectiunea 1.16 survival pentru team de 4 la warp pvp dar eu am fost la baza de 2 ore si nu am fost la pvp , si lui Toxicbro nu i a dat jail dar mie lui ret si lui imatheking123 ne a dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Salut @duraxfx! În primul rand, ai de respectat un model atunci cand faci o reclamație: Aici este dovada: Se vede clar pe filmare cum erați 4 jos la pvp și nu vă băteați! Am întarziat puțin cu jail-ul, deoarece am așteptat aprobarea unui manager pentru a acorda această sancțiune! Aștept răspunsul unui manager! O seară frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Acum 3 ore, Janec a spus: Salut @duraxfx! În primul rand, ai de respectat un model atunci cand faci o reclamație: Aici este dovada: Se vede clar pe filmare cum erați 4 jos la pvp și nu vă băteați! Am întarziat puțin cu jail-ul, deoarece am așteptat aprobarea unui manager pentru a acorda această sancțiune! Aștept răspunsul unui manager! O seară frumoasă. Ai primit dovada. Plus, reclamatia este invalida deoarece nu ai respectat modelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts