Profir Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Reclamatie AlexIcy 1. Numele tau din joc:Profir 2. Numele jucătorului reclamat:AlexIcy 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: nu da mute 4. Martori:- 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/h8v6grQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexIcy Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Profir m-am uitat putin pe dovezi si am vazut ca una dintre poza era din tab , si ma uitam ca acel jucator pe care trebuia sa dau mute nu apararea in tab, sigur a fost o eroare ..As fi acordat mute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 Acum 1 oră, AlexIcy a spus: Profir m-am uitat putin pe dovezi si am vazut ca una dintre poza era din tab , si ma uitam ca acel jucator pe care trebuia sa dau mute nu apararea in tab, sigur a fost o eroare ..As fi acordat mute! Ca sa clarific daca te uiti in dreapta la ora e aceasi ora si nu e 1 minut diferenta + Tu stateai afk iar el a iesit imediat dupa ce ma injurat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 O sa fie sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts