godlyhits Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 reclamatie bibix MODEL 1. Numele tau din joc:younghits 2. Numele jucătorului reclamat:bibix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:st afk pe sectiune si dintr o data vad ca mai am 1 min cod anydesk ma scos de pe mc i a dat prieten ul meu cod ul si i-a dat pe helpp si mi a dat ban deci eu stau afk doar ce intrasem si iau ban ca nu fac pvp deloc! 4. Martori:zVolatile, zenq,vNope 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze:vreau dovada cine m a reclamat pe ac si unde am facut pvp dovada nu am eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Buna! Nu mi-ai dat codul,mi l-a dat zenq si nu era codul tau,mai eram cu @brbiulic123 on si a vazut clar ca ai refuzat,te ai prefacut afk pana mai aveai cateva secunde,cer un manager sa verifice logs pentru ca nu cred ca am voie sa le las aici. Data viitoare nu te mai preface afk si astept o dovada unde ti s-a inchis mc ul la acea ora,bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Buna tu ai dat disconnect cand ai fost luat la control si nu mai merge scuza "mi-a dat crash" ca multi o folosesc. ea a vrut codul tau, nu al lui, mi se pare corect. de la mine ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
0e0 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 era codul lui nu al meu si in plus asteptam si noi o dovada in care se vede notivul pentru care l-ai luat la control multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @bibixfilmarea in care i-ai cerut anydesk si a refuzat controlul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Membrul staff o sa fie sanctionat pentru neprezentarea dovezilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts