Eduard03 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Reclamatie tomas1234 [Plangere] tomas1234 1. Numele tau din joc: edutzu 2. Numele jucătorului reclamat: tomas1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Player-ul toma1234 mi-a spus ca imi vinde 7 spawnere de Iron Golemi, a spus ca nu poate sa puna acel pret pe ah, desi putea, totusi am spus ca dau primul, dupa ce i am oferit cele 1.500.000$ a iesit de pe server. Doresc sa imi fie inapoiate cele 1.500.000$ si ca playerul sa fie sanctionat dupa regulament pentru inselatorie. (Tot ce am povestit se poate vedea in poze) 4. Martori: Cei care au fost pe sectiune 5. Sectiune: Survival 1.8+ 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/u622eef -nota: am facut aceasta reclamatie si acum 20h, dar cum nu a fost bagata in seama am repostat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Acum 19 ore, Eduard03 a spus: -nota: am facut aceasta reclamatie si acum 20h, dar cum nu a fost bagata in seama am repostat-o. Nu asa se face, astepti un raspuns. Ai primit un raspuns la celalalt topic. Daca mai faci topicuri de genul de mai multe ori, vei fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts