Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie JustSeek


MagikLunaCorn

Recommended Posts

Reclamatie JustSeek

1. Numele tau din joc: MagikLunaCorn

2. Numele jucătorului reclamat: JustSeek

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Cred ca sunt singurul cu problema asta. Uneori cand scriu un mesaj, acel mesaj se trimite de 2 ori (Cativa membri Staff pot confirma: Denis_ , Razvan, KillSaw, Hanca_Andrei, xiremen etc.). In cazul de fata, asta s-a intamplat si e de inteles actiunea membrului staff de a-mi atrage atentia dar nu si sanctiunea de 15 minute acordata pentru doar 2 cuvinte "Nu vreau". Nu cred ca acest lucru minor, nesemnificativ dupa parerea mea, se poate incadra la toxicitate, fiind motivul pentru care am fost sanctionat si am impresia ca am de aface cu un abuz.

5. Sectiune: SkyBlock

6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/vduqgf , https://prnt.sc/vduqut

Link to comment
Share on other sites

Deci sa inteleg ca fiind membru Staff imi esti superior mie si nu putem tine o conversatie ca de la om la om ca te simti "injosit". Si sa mai inteleg si ca daca nu-ti convine raspunsul unui player, acesta va fi sanctionat sub pretextul: "am considerat ca ma injosesti pe mine ca staff si ca esti extrem de toxic . Eu te respect pe tine tu ma respecti pe mine."

Edited by MagikLunaCorn
Link to comment
Share on other sites

„Uneori cand scriu un mesaj, acel mesaj se trimite de 2 ori”

     Cum se calculează algoritmul acesta de trimitere de 2 ori a unui mesaj? Adică se trimite random?
Pentru că, din câte văd, când ai răspuns cu „Nu vreau” nu s-a trimis de două ori. De asemenea, conform atașamentelor de mai jos, oricum ai ”denumi” acea adresare pe care ai folosit-o „Nu vreau”, fie jignire sau injosire, se sancționează conform regulamentului.
 

3.2  Nu aveți voie să înjurați / jigniți un membru STAFF:

Mute: 15 minute - 30 minute (depinde de gravitatea situației)

 4.4  Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate).

Mute 15 minute / Kick

Link to comment
Share on other sites

Din cand in cand un mesaj scris se trimite de 2 ori (Random cum vrei tu sa-i zici). Daca ai privi chat-ul in momentul acela vezi ca cele 2 mesaje se trimit fara vreo pauza intre ele, aparand in acelasi timp. Si stiu ca ai ceva cu mine de mult si ii iei si apararea prietenului tau. Vezi ca un membru staff nu are voie sa favorizeze.  Uite dovada: https://youtu.be/mDTA2vcOl9Y (minutul 1:33)

Edited by MagikLunaCorn
Link to comment
Share on other sites

Am primit iara mute din vina bug-ului cu cele 2 mesaje care se trimit si nu am reusit sa fac screenshot deoarece vedeam doar "Iti place branza cu mustar???" venit din consola (stiti voi). Acestea sunt log-urile: https://prnt.sc/ve7bf1 . Nu am primit nici-un avertisment inainte de mute. Imi place cum niste membri staff chiar tin pica pe diverse persoane https://prnt.sc/ve7fok  <--- a pus un baiat aflat cu noi in conversatie pe discord sa ne inregistreze. 

 

Putem observa ca sunt mai multe persoane impotriva lui.

In concluzie, acesta tot nu este catalogat ca abuz?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...