filip12 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Kinderu098G 1. Numele tau din joc: filip12 2. Numele jucătorului reclamat: Kinderu098G (Helper) 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Acest jucator a incalcat regula : Favorizeaza un anumit jucator !. Acest membru al Staff-ului in urma cu 1 zi a dat tp la un jucator care se afla in gameplay alaturi de mine, acest jucator a scris pe chat ,, ajutor tpa+kill `` acest Helper a venit pe Good sa-l scoata (Daca mai tineti minte Matio facuse lafel acum ceva timp in urma) . Noroc ca Janec este cu capul pe umeri si a plecat, dar acest exemplar de Helper a tot incercat sa-l salveze si-mi scrie in chat ca sunt slab ca fac tpa+kill . Kinderu098G era sa-l salveze dar am reusit sa-l ucid pe acel jucator de ieri numele sau THE_MIHAIL . Acest Helper nu a invatat de ieri ca a incalcat regulamentul favorizandu-l pe THE_MIHAIL( Helperi trebuie sa intervina doar cand au dovezi solide / dovezi . Acesti supranumiti Helperi ar trebui sa nu intervina in asazisele tpa+kill-uri fara dovezi si sa astepte sa primeasca dovada . eventual sa mearga pe vanish sa filmeze moartea jucatorului, iar jucatorul trebuie sa aiba dovada cu tpahere-ul) . In restul filmari atasate mai jos puteti vedea decursul situatiei de Astazi, pentru care eu afirm ca acest membru al stafului trebuie sanctionat. Multumesc pentru citirea acestei reclamati ! 4. Martori: __PoKerFacE_ 5. Sectiune: Survival 1.16.1 6. Dovezi - Poze: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Salut. Vreau sa explic de ce a crezut filip12 ca favorizez. Acum recunosc ca a fost si vina mea ca nu a mers pe vanish. Deci ieri sau cand a mai zis THE_MIHAIL a zis staff ajutor tp sau ceva de genu. Eu ca mine am dat tp sa vad ce se intampla. Dupa realizez ca nu am vanish dar aveam god on de la alta problema. Acum eu nu vreau sa zic ca abuzez de GOD. Filip12 probabil a inteles ca eu il favorizez pe THE MIHAIL prin faptul ca aveam god on. Dar eu nu favorizam. Eu doar am dat TP sa vad ce se intampla. Exact acelasi lucru s-a intamplat si azi si imi pare rau pentru cele intamplate. Nu am realizat ca aveam vanish on. Si da. Recunosc sunt si la inceput in staff, nu pot sa le stiu toate de la inceput. Dar pot sa invat din greseli. Numai bine! La Nu am realizat ca aveam vanish on Voiam sa zic vanish off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts