Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

AnymousYT

filip12

Recommended Posts

AnymousYT

1. Numele tau din joc: filip12

2. Numele jucătorului reclamat:AnymousYT

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Baiatu-mi da tpahere unde ma trezesc cu alti 2 cioflandrai care incep sa dea fug in mina si dat fiind faptul ca sunt patit am mereu o protectie la mine in inventar o pun le fac treaba la baieti sii bat ... dupa care baiatu AnymousYT continua sa-mi dea tpahere si sa ma jigneasca pe chat ... in timp ce faceam aceasta reclamatie mi-a mai dat tpahere de 3 ori dar na ... 

4. Martori: FILMARE

5. Sectiune: Survival 1.16.1

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/ApUGKDS 

FILMAERE -

Salut Filip, din filmare reiese ca AnymousYT tot incerca sa iti faca trap, insa se vede foarte clar ca si tu incalzi regulile 6.8 respectiv 6.14 din regulament. Citez "Este interzis să campați sau să deranjați modul de joc al playerilor."(jail 2h) si "Este interzis să GRIEF-ați în jurul protectiilor altor playeri cu scopul deranjarii sau a distrugerii progresului acestora."(jail 6h). Prima regula aplicandu.se din cauza ca ai gasit protectia lui marius si ai inceput sa ii furi itemele dar si faptul ca ai inceput sa grifezi cu obsidean atat la acesta cat si la protectia lui SAME (mai mult decat ar fi fost nevoie, desi am inteles care a fost problema acolo). Sanctiunile se vor face azi, scuzati intarzierea !

Regula 6.14 nu a fost incalcata deoarece playerul nu  s-a anuntat ca fiind deranjat de aceste actiuni, iar  jucatorul denumit marius in locul unde am pus obsidian si-a construit un portal .. ,iar in locul unde era baza Lui same a fost a 3-a incercare de trap eu am construit doar ca sa pot supravietui trapului prin urmare acesta putea sparge dirt-ul si sa-si finalizeze trap-ul.Iar Vazand ca Same continua sa ma atace am decis ca ar fi o oportnunitate de a castiga noi iteme, beneficiind de acestea. Regula 6.8 nu a fost incalcata deoarece  In nici o secunda nu s-a facut camp, asteptam sa vad daca actiunile lor vor degenera si vor incerca in continuare sa ma omoare, din moment ce tpa+Kill-ul initial nu a luat amploare si au murit. La inceput Baieti ma spameaza in mina si vor sa ma omoare, nenorocul meu a fost ca nu aveam totemul la mine si merele op, pe care ulterior le-am cumparat de pe shop. Din cauza ca eram in combat chat-ul pana la momentul tpahere-ului nu a fost salvat deci ipoteza d-ta cu faptul ca eu as fi gasit asazisa lor protectie cade. Imi pare rau ca ti-ai facut o parere proasta despre mine, dar eu sunt sigur ca am venit aici ca sa aduc (zic eu) un plus acestei comunitati. Multumesc pentru atentie 

Podul l-a reutilizat facandu-si Portal, dar oricum nu aveam de gand sa mai stau mult acolo, iar acesta nu a indraznit sa scrie pe chat ca este deranjat, doearece stia ca facuse tpa+kill si el la un momentdat si din momnet ce l-am omorat nu am mai facut reclamatie, acum am decis ca fiecare trebuie sa plateasca chiar daca nu le-a reusit tpa+Kill-ul. Iar aceasta reclamatie a fost facuta cu scopul de-al sanctiona pe Anonymous, care se pare ca nu a fost inca sanctionat, iar vad ca d-ta incerci sa dai vina pe mine si sa nu mai sanctionezi acest jucator. Imi pare rau ca te-am facut sa ai o impresie stupefianta, gandindu-te la posibilitatea in care eu as putea ajuta jucatori .. 

Edited by filip12
am uitat un amanunt

nu a fost sanctionat din motiv ca nu l.am prins on insa cu prima ocazie va primi, si desi nu se vede in dovada ca Marius ti.ar fi facut tpakill (deoarece totul incepe cand tu dadeai in ei), te cred ca si el ar fi vinovat, insa nu iti faci dreptate singur prin astfel de chesti.

Stiu ca nu-mi fac dreptate singur, dar din moment ce uni dintre voi Favorizati sau aveti frustrari, vizati anumite persoane si nu va ocupati de problemele existente  uni(de exemplu eu) incerc sa induc acestor persoane sentimentul de a nu mai dori sa repete aceste actiuni din nou si din nou !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...