Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cum e posibil sa accepti tpahere / tpa in timpul combat-ului ?

filip12

Recommended Posts

Cum e posibil sa accepti tpahere / tpa in timpul combat-ului ?

1. Numele tau din joc:filip12

2. Numele jucătorului reclamat:BULngiul

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vine la pvp si accepta tpa/da tpahere in timpul bataliei.

4. Martori:davidenco09

5. Sectiune:Survival 1.16.1

6. Dovezi - Poze:

Banuiesc ca topicul acela cu modelul nu e degeaba si trebuie respectat, chiar si titlul, uita-te mai jos, nu am sa iti sterg reclamatia, daca se mai repete, o voi face.

"Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului  / Membrului staff

*Cine nu respecta modelul cat si titlul dat mai sus, cererea respectiv reclamatia ii va fi stearsa."

Legat de reclamatie, poate i-a dat tpahere inainte sa intre in combat si celalalt jucator acceptat dupa, dupa parerea mea, dovezile sunt insuficiente.

PS: cand mai faci reclamatii, spune si tu minutul unde se intampla toata treaba, ca sa nu ne uitam 7 minute degeaba la tot clipul.

Buna am sa incerc pe viitor sa respect titlul, iar tpahere-urile plasate intr-o zona nu se pot accepta doar in locul unde a fost plasat ( adica daca da tpahere la spawn si merge la pvp si acel jucator accepta tpahere se spawneaza la spawn nu la warp pvp, pt asta am un exemplu daca nu crezi, o alta filmare cu acest fenomen ) legat  de minut este pus in descrierea videoclipului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...