Tinia Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 reclamatie bibix MODEL 1. Numele tau din joc: Tinia 2. Numele jucătorului reclamat: bibix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vreau sa vad in primul rand : dovada pentru ce am fost luata la control, in al doilea rand : dovada pentru refuz control 4. Martori: Janec 5. Sectiune: survival 1.16 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Bună, @Tinia! Da, am fost și eu de față la ceea ce s-a întamplat, și nu mi s-a părut în regulă! Bibix, adică eu pur și simplu vorbeam cu ea pe privat și dintr-o data o iei la control, nu pot să îmi dau seama care ar fii motivul, nu era suspectă de hack sau ceva, ca să ai motiv să o iei la control! Și doar vorbea cu mine, mie nu mi-se părea nimic suspect la ea, dar cred ca toate astea doar pentru simplul fapt că vorbeam cu ea Adică, oricine are dreptul să vorbească cu oricine, atat timp cat nu încalcă regulile comunității și nu deranjează ceilalți playeri! Acum vom vedea răspunsul manageri-lor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Buna @Tinia. Din pacate te-am confundat,a fost greseala mea desii nu stiu ce treaba are Janec,dar ai primit unban imediat ce am observat greseala facut. bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted November 6, 2020 Admin Share Posted November 6, 2020 Membrul STAFF va fii sanctionat cu un warn pentru sanctiune acordata gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts