Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Regulament sectiunea "Music"


statica

Recommended Posts

Regulament sectiunea Music:

Este interzisa postarea de +1!

In aceasta sectiune nu exista genuri muzicale ci doar muzica. ca atare este interzisa folosirea de apelative gen houser..., rocker... , manelist... , cocalar... etc, ce au ca scop jignirea celorlalti useri de asemenea, este interzisa comentarea unor melodii, opinii despre un gen muzical atat timp cat acest lucru se face cu intentia de a denigra, injosi, insulta. daca aveti ceva de spus o faceti doar din punct de vedere muzical si nu al convingerilor voastre. obiectivitatea pe primul loc!

Cititi intotdeauna primul post din topicul in care doriti sa postati si folositi Search inainte de a posta pentru a nu exista dubla postare;

Topicuri pe care le puteti crea: topicuri biografice despre artisti sau albumele lor.

Folosirea de Tag-uri neadecvate

Folosirea de tag-uri gen "asfdasdf","asfr 34qe,"lol", etc. vor duce la suspendarea contului.

Aceasta regula se va solda cu 5 zile disable la prima abatere, si 5 zile account banned pentru urmatoarele abateri care vor urma.

Orice abatere de la regula este sanctionata incepand de la warn pana la suspend, in functie de gravitatea abaterii!

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile iar membrii forumului sunt obligati sa verifice regulamentul sectiuni respective sau FORUM RULES

------------------------------------

Daca ar fi sa definim muzica, am putea spune ca este o armonie de culoare, de ordine de iubire si daruire. Muzica s-a nascut din dorinta omului de a se exprima si de a crea.

Edited by Vlad
Implementare tag-uri
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • Admin

Este strict interzisa postarea melodiilor intr un topic nou! Daca doresti sa postezi o melodie o poti face in rubrica "Dedicatii muzicale" sau "Recomanda o melodie"

Nerespectarea acestei reguli duce la suspendarea contului pentru 5 zile si "disable posting" pe o perioada nedeterminata!

Verificati periodic acest topic. Regulamentul se poate schimba oricand. Nu se vor lua in calcul scuze gen "nu am stiut", "n am fost atent", etc.

Edited by Vlad
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...