Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere/Sugestie SkyBlock!

Quecho

Recommended Posts

Propunere/Sugestie SkyBlock!

Salut,acum ceva timp am jucat pe un server din strainatate si am observat o treaba foarte misto la ei care v-ar putea ajuta si pe voi,sa diminuati prezenta lagului mai pe toate sectiunile de pe server,prin intermediul stack-arii ,mobii spawn-ati sa se stack-eze ,adica la momentul spawn-arii sa pice un zombie de exemplu dar deasupra capului sa scrie x4,adica sa fie 4 intr-un singur zombie(si cand ii omoram sa scada numarul),la fel si la spawnere,intr-un singur block sa intre mai multe spawnere,de acelasi fel de preferat,banuiesc ca ar ajuta mult,avand in vedere ca exista prea mult lag pe serverul vostru si este pacat,la fel se poate face si cu itemele(cactus,dropuri de la mobi)sa fie un singur cactus si langa sa scrie x64.Vreau sa stiu ce parerea aveti,de ce sunteti sau nu de acord,daca puteti face asta sau nu,mutlumesc de atentie!

Ti-am mutat topicul la sectiunea corecta, ai grija unde faci topicuri data viitoare si vezi sa respecte si modelul.

Cat despre propunere, a fost inainte chestia asta, se stackau mobii, nu mai stiu sincer de ce a fost scoasa, cred ca nu mergea cum trebuie sau ceva de genul, oricum, la urmatorul update vom lua in calcul propunerea ta.

Iti multumim pentru propunere!

:tc:

Edited by EzRekt

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...