unknownkkid0 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Reclamatie Al3xDaNNeR 1. Numele tau din joc:unknownkkid0 2. Numele jucătorului reclamat:Al3xDaNNeR 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:bug abuse 4. Martori:- 5. Sectiune:factions 6. Dovezi - Poze:tin sa precizez ca este a doua oara, prima oara nu am apucat sa filmez, se vede clar ca se uita in jos si a primit kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQuzy Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Bossule deci, nu numai "eu" fac bugu asta, chiar si tu si kramel si imarian05 toti faceti din legions, mai ales ca sunteti toxici pe chat si helperu nu va da mute deci... am dat 12 cps si m-a scos sv ce e vina mea la asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknownkkid0 Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 Tocmai ai recunoscut ca ai facut bug :))), si eu nu am de ce sa fac acest bug deoarece domin pvp ul, se vede clar pe filmare ca eu dadeam 12 cps si nu ma scotea, pe tine cum te a scos? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted November 13, 2020 Admin Share Posted November 13, 2020 Playerul va fii sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts