Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie team de 6


filip12

Recommended Posts

Reclamatie team de 6
Citat

1. Numele tau din joc: filip12

2. Numele jucătorului reclamat:AlexSCOG1, WireBlaze, isdjflasefe, ben10, ImaTheKing123, cezrxde

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Acesti jucatori incalca regula 6.1. Staff-ul prezent la ora aceea era Kinderu098G si N0th1ng, acestia desi le-am zis in repetate randuri sa vina sa filmeze au evitat aceasta, acestia favorizandu-i pe cei de la pvp si discriminandu-ma pe mine. (prin urmare am 2 dovezi cu acesti jucatori care fac team-uri peste 3 la warp pv, jucatori diferiti, puteti verifica orele) . Kinderu098G si N0th1ng, au ezitat sa se prezinte la warp pvp, pana ce un alt jucator pe care acestia l-ar considera demn (mariusandrei21) sa  i se prezinte la warp pvp  sa verifice.

4. Martori: Xanian 

5. Sectiune:Survival 1.16.1

6. Dovezi - Poze:

 

 

Jucatori nu au fost sanctionati !

Link to comment
Share on other sites

Salut @filip12

 

Vreau sa spun ca eu am fost pe vanish jos la pvp am filmat tot. Chiar si faza cand tu ai fost la pvp.Deci intr-un fel esti si tu devina ca si tu ai participat la pvp cand eu filmam. Ulterior am mai chemat pe @N0th1ng si @PoKerFacE sa ma ajute. Si eu ti am mai spus pe chat ca filmam dar tu ma tot ignorai. 

Dovada aici:

Minutul 0:18 erai si tu jos.

 

Numai bine!

Link to comment
Share on other sites

 

Dupa care l-ai chemat pe N0thing care abuza de Grad si statea pe god la warp pvp, si i-am scris in chat sa stea pe Vanish m-a ignorat complet dupa care mi-a dat jail, din pacate oprisem filmare / nu o gasesc si nu reusesc sa-i fac post aveam si martori !

 

Iar prietenul d-voastra imi scrie ulterior pe chat de probleme legate de Forum https://imgur.com/gallery/MDKf7VT

 

 

Edited by filip12
Link to comment
Share on other sites

1.Nu am abuzat de v,m-am scos dupa vanish pt. ca dadeam jail jucatorilor(ImaTheKing,wireblaze.alexscog si isdj)

2.Nu te-am discriminat,nici macar n am vorbit cu tine.
3.Ti-am dat jail cateva secunde ca sa va opriti din combat  pentru ca Wireblaze,imatheking,alexscog si isdj aveau jail si nu putea sa scape si ca sa nu moara  v-am dat jail tuturor ca sa scape dupa v-am dat unjail.

Link to comment
Share on other sites

Salut @filip12!

Imi pare rau pentru ce s-a intamplat la warp pvp, tu fiind victima acelui team.

Am fost si eu acolo si am filmat toate cele intamplate, reuitandu-ma pe filmarea ta nu se observa foarte clar ce a fost acolo deaceea am incarcat si eu inregistrarea facuta din perspectiva mea iar in minutul 5 se observa ca acolo era un team de 5, nu de 6 cum ai spus tu in reclamatie dintre care, 4 au luat jail: isdjflasefe, WireBlaze, ImaTheKing123 si AlexSCOG11. Urmeaza ca si cezrxde sa fie sanctionat cand va intra.

Link videoclip: 

 

Link to comment
Share on other sites

@Kinderu098Gg  in primul rand tu si N0th1ng m-ati discriminat in timpul in care eu nu ma aflam la pvp si v-am zis sa veniti, voi refuzand si am decis sa merg la warp pvp sa filmez din nou, moment in care team-urile s-au schimbat puteti vedea aici prima  filmare 

 aici puteti observa ca acestia fac team, iar voi ati refuzat sa veniti la warp pvp pana a 3-a oara cand acestia abuzeaza de team +3, a 2-a oara cand vin sa-i filmez. Iar @N0th1ng Din ce-ai relatat si citez,, 3.Ti-am dat jail cateva secunde ca sa va opriti din combat  pentru ca Wireblaze,imatheking,alexscog si isdj aveau jail si nu putea sa scape si ca sa nu moara  v-am dat jail tuturor ca sa scape dupa v-am dat unjail. ,,  Reiese ca Abuzul de a-i lasa pe ei in veata si de a ne da jail fara motiv !! si de a sta cu god la warp pvp nu este interzisa, si ai tot dreptul sa ne dai noua jail ca sa nu le dai lor ?  Din pacate nu am filmare atunci cand stateai cu god la warp pvp dar ma bucur ca se poate observat in filmarea lui __PoKerFacE_ iar daca va uitati pe cea dintai filmare puteti observa grupurile de team-uri care se tot schimba . 

Puteti vedea la 12:24 la __PoKerFacE_ momentul in care @Noth1ng incepe sa abuzeze de good 

 

Link to comment
Share on other sites

Mai era si inainte, cand ii spusesem la N0th1ng sa se puna pe vanish sau sa plece

 

Acum insinuezi ca noi am avea god ? 

,, jail si ei nu putea sa dea in voi iar voi da si de asta v-am dat jail la toti`` Din moment ce ne-ai dat si noua jail, pe mine unul m-a spawnat direct la jail? ce vrei sa spui in nici o secunda asta nu s-a intimplat precum ai relatat tu cum sa fie in acelas timp si la jail si la warp pvp ?

 

Link to comment
Share on other sites

in primul rand N0th1ng a dat jail a 4-a oara cand eu eram pe punctul de a pleca, iar voi ati venit cand va chemat acel baiat eu v-am zis in nenumarate randuri sa veniti si pe ./ac si pe chat, dar voi cu nici un chip nu doreati sa cooperati, iar abuzul la warp pvp este atunci cand nu toti jucatori au drepturi egale, N0th1ng distrugand toata adunatura, deoarece asa considera el ca este corect . Din acest punct de vedere nu-mi schimb opinia D-ta ai ezitat sa vi la PvP cu scopul de-ai favoriza pe acei jucatoi, dar in  momentul in care Elder-ul acela ti-a scris pe chat sa vi ai venit fara vre-o remuscare/ ezitare. Si as mai vrea sa mentionez ca dupa ce eu plec de la pvp acei jucatori sunt sanctionati, dar din pacate sunt doar 4, doarece eu consider ca voi ati observat amploarea situatiei, dar nu ati vrut sa actionati in consecitna, precum a zis si __PoKerFacE_ erau 6 nu 4 precum sustineti voi ca au fost implicati in teaming si v-as ruga ca pe viitor sa nu fiti asa reticenti cu privire la anumiti jucatori care chiar daca ziceti voi ca nu-i discriminati, cu siguranta e ceva la mijloc si voi nu va prezentati in aceste situati . O zi buna !! 

P.S. Nu pe voi v-am reclamat ci pe acei jucatori, as dori sa fie sanctionati, te rog nu te mai ascunde dupa deget si sanctioneaza-i !

 

 

Edited by filip12
Link to comment
Share on other sites

Bos te rog sa nu mai faci free chat aici pe forum in primul rand, si dupa te rog sa incetezi cu asta am 2 filmari in intervale de timp diferite, in  timp-ul ala v-am chemat dar n-ati venit ci ati venit cand v-a chemat acel playeri daca nu crezi pun toata filmarea asa ca terog inceteaza !! lasa superiori sa decida, multumesc !!

Link to comment
Share on other sites

Daca mai raspunde vreunul aici o sa sterg reclamatia si o sa va dau puncte de avertisment, chiar daca sunteti din staff sau nu, asteptati decizia unui manager, cred ca ati discutat destul, prea mult chiar.

Edited by EzRekt
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...