filip12 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Reclamatie team de 6 Citat 1. Numele tau din joc: filip12 2. Numele jucătorului reclamat:AlexSCOG1, WireBlaze, isdjflasefe, ben10, ImaTheKing123, cezrxde 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Acesti jucatori incalca regula 6.1. Staff-ul prezent la ora aceea era Kinderu098G si N0th1ng, acestia desi le-am zis in repetate randuri sa vina sa filmeze au evitat aceasta, acestia favorizandu-i pe cei de la pvp si discriminandu-ma pe mine. (prin urmare am 2 dovezi cu acesti jucatori care fac team-uri peste 3 la warp pv, jucatori diferiti, puteti verifica orele) . Kinderu098G si N0th1ng, au ezitat sa se prezinte la warp pvp, pana ce un alt jucator pe care acestia l-ar considera demn (mariusandrei21) sa i se prezinte la warp pvp sa verifice. 4. Martori: Xanian 5. Sectiune:Survival 1.16.1 6. Dovezi - Poze: Jucatori nu au fost sanctionati ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Salut @filip12 Vreau sa spun ca eu am fost pe vanish jos la pvp am filmat tot. Chiar si faza cand tu ai fost la pvp.Deci intr-un fel esti si tu devina ca si tu ai participat la pvp cand eu filmam. Ulterior am mai chemat pe @N0th1ng si @PoKerFacE sa ma ajute. Si eu ti am mai spus pe chat ca filmam dar tu ma tot ignorai. Dovada aici: Minutul 0:18 erai si tu jos. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip12 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 (edited) Dupa care l-ai chemat pe N0thing care abuza de Grad si statea pe god la warp pvp, si i-am scris in chat sa stea pe Vanish m-a ignorat complet dupa care mi-a dat jail, din pacate oprisem filmare / nu o gasesc si nu reusesc sa-i fac post aveam si martori ! Iar prietenul d-voastra imi scrie ulterior pe chat de probleme legate de Forum https://imgur.com/gallery/MDKf7VT Edited November 8, 2020 by filip12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Pai atunci de ce zici ca eu te discriminez cand eu am filmat si ca tu ai luat jail de la N0thing din vina mea? Eu doar imi faceam treaba si ma uitam la pvp sa vad ce se intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 1.Nu am abuzat de v,m-am scos dupa vanish pt. ca dadeam jail jucatorilor(ImaTheKing,wireblaze.alexscog si isdj) 2.Nu te-am discriminat,nici macar n am vorbit cu tine. 3.Ti-am dat jail cateva secunde ca sa va opriti din combat pentru ca Wireblaze,imatheking,alexscog si isdj aveau jail si nu putea sa scape si ca sa nu moara v-am dat jail tuturor ca sa scape dupa v-am dat unjail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoKerFacE Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Salut @filip12! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat la warp pvp, tu fiind victima acelui team. Am fost si eu acolo si am filmat toate cele intamplate, reuitandu-ma pe filmarea ta nu se observa foarte clar ce a fost acolo deaceea am incarcat si eu inregistrarea facuta din perspectiva mea iar in minutul 5 se observa ca acolo era un team de 5, nu de 6 cum ai spus tu in reclamatie dintre care, 4 au luat jail: isdjflasefe, WireBlaze, ImaTheKing123 si AlexSCOG11. Urmeaza ca si cezrxde sa fie sanctionat cand va intra. Link videoclip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip12 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 @Kinderu098Gg in primul rand tu si N0th1ng m-ati discriminat in timpul in care eu nu ma aflam la pvp si v-am zis sa veniti, voi refuzand si am decis sa merg la warp pvp sa filmez din nou, moment in care team-urile s-au schimbat puteti vedea aici prima filmare aici puteti observa ca acestia fac team, iar voi ati refuzat sa veniti la warp pvp pana a 3-a oara cand acestia abuzeaza de team +3, a 2-a oara cand vin sa-i filmez. Iar @N0th1ng Din ce-ai relatat si citez,, 3.Ti-am dat jail cateva secunde ca sa va opriti din combat pentru ca Wireblaze,imatheking,alexscog si isdj aveau jail si nu putea sa scape si ca sa nu moara v-am dat jail tuturor ca sa scape dupa v-am dat unjail. ,, Reiese ca Abuzul de a-i lasa pe ei in veata si de a ne da jail fara motiv !! si de a sta cu god la warp pvp nu este interzisa, si ai tot dreptul sa ne dai noua jail ca sa nu le dai lor ? Din pacate nu am filmare atunci cand stateai cu god la warp pvp dar ma bucur ca se poate observat in filmarea lui __PoKerFacE_ iar daca va uitati pe cea dintai filmare puteti observa grupurile de team-uri care se tot schimba . Puteti vedea la 12:24 la __PoKerFacE_ momentul in care @Noth1ng incepe sa abuzeze de good Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Nu am refuzat,eram pe v si filmam.V-am dat jail cateva secunde ca imateking,alexscog,wireblaze si isdj aveau jail si ei nu putea sa dea in voi iar voi da si de asta v-am dat jail la toti Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip12 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 Mai era si inainte, cand ii spusesem la N0th1ng sa se puna pe vanish sau sa plece Acum insinuezi ca noi am avea god ? ,, jail si ei nu putea sa dea in voi iar voi da si de asta v-am dat jail la toti`` Din moment ce ne-ai dat si noua jail, pe mine unul m-a spawnat direct la jail? ce vrei sa spui in nici o secunda asta nu s-a intimplat precum ai relatat tu cum sa fie in acelas timp si la jail si la warp pvp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 @filip12 eu cum ti am aratat in filmarea de sus eram jos pe ./v . Am si filmat. Si nu ai de ce sa zici ca te discriminez eu cu @N0th1ng prin faptul ca noi filmam. nu stateam degeaba cum tu credeai si ca abuzam. Eu stetam frumos pe ./v si filmam acolo. E problema ta daca alegi sa crezi sau nu. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip12 Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 (edited) in primul rand N0th1ng a dat jail a 4-a oara cand eu eram pe punctul de a pleca, iar voi ati venit cand va chemat acel baiat eu v-am zis in nenumarate randuri sa veniti si pe ./ac si pe chat, dar voi cu nici un chip nu doreati sa cooperati, iar abuzul la warp pvp este atunci cand nu toti jucatori au drepturi egale, N0th1ng distrugand toata adunatura, deoarece asa considera el ca este corect . Din acest punct de vedere nu-mi schimb opinia D-ta ai ezitat sa vi la PvP cu scopul de-ai favoriza pe acei jucatoi, dar in momentul in care Elder-ul acela ti-a scris pe chat sa vi ai venit fara vre-o remuscare/ ezitare. Si as mai vrea sa mentionez ca dupa ce eu plec de la pvp acei jucatori sunt sanctionati, dar din pacate sunt doar 4, doarece eu consider ca voi ati observat amploarea situatiei, dar nu ati vrut sa actionati in consecitna, precum a zis si __PoKerFacE_ erau 6 nu 4 precum sustineti voi ca au fost implicati in teaming si v-as ruga ca pe viitor sa nu fiti asa reticenti cu privire la anumiti jucatori care chiar daca ziceti voi ca nu-i discriminati, cu siguranta e ceva la mijloc si voi nu va prezentati in aceste situati . O zi buna !! P.S. Nu pe voi v-am reclamat ci pe acei jucatori, as dori sa fie sanctionati, te rog nu te mai ascunde dupa deget si sanctioneaza-i ! Edited November 9, 2020 by filip12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 @filip12 in primul nu am venit la chemarea unui player. Eu uneori mai am obiceiul de a sta la pvp cu ./v sa ma uit. Deci eu eram jos inainte si dupa sa ma chemi tu. Deci eu nu favorizam pe nimeni prin faptul ca eu filmam. Te poti uita mai sus cum filmam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip12 Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 Bos te rog sa nu mai faci free chat aici pe forum in primul rand, si dupa te rog sa incetezi cu asta am 2 filmari in intervale de timp diferite, in timp-ul ala v-am chemat dar n-ati venit ci ati venit cand v-a chemat acel playeri daca nu crezi pun toata filmarea asa ca terog inceteaza !! lasa superiori sa decida, multumesc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) Daca mai raspunde vreunul aici o sa sterg reclamatia si o sa va dau puncte de avertisment, chiar daca sunteti din staff sau nu, asteptati decizia unui manager, cred ca ati discutat destul, prea mult chiar. Edited November 9, 2020 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted November 13, 2020 Admin Share Posted November 13, 2020 Acesti playeri au fost sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts