YungZnK Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) Reclamatie Bagel 1. Numele tau din joc: YungZnK 2. Numele jucătorului reclamat: Bagel cum o avea nick ul 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am fost la control nu a gasit nimic la un moment dat a intrat in scanner a cautat autoclicker pana atunci nu a gasit nimic. Problema e ca nu mi a gasit nimic in pc problema e ca mi a picat netul si am primit ban pentru necooperare. Problema e ca 10-20 de minute sau cat am fost in control nu mi a gasit nimic.. Edit: in anydesk nu poti da f4 etc.. Si se observa cooperare nu l am îngreunat cu nimic. 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: - Edited November 9, 2020 by YungZnK Am adăugat cateva detalii in descrierea situatiei Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Salut , eu n am de unde sa stiu ca ti a picat tie netu , tu poate doar ai scos firu de internet din unitate sau ai inchis router ul , uite aici dovada mea + daca ai dovada ca ti a cazut netu poti sa o pui aici , o seara fain! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts