Chemical Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Cerere Unban Nick: Chemical Pe ce sectiune ai primit ban: Assassins Numele membrului din staff care te-a banat: qVooDoo Dovezi: https://gyazo.com/5a6ee7f2e5ee61a1b4471b681a9cd1c8 Alte detalii: mi a gasit un string folosit nustiu dc asa arata la ora aia era la 3:32 e si pe filmarea lui/ei si eu sa uitat in joc eram on de 7 minute si la ora cand sa uitat era 3:41 alea sunt 9 min plm si dupa ce i am scris lastacctivity la durut unde va si in primu rand nu mi a gasit nici un clicker doar 1 string lmao trebuia sa caute in last acctivity in procesor si sa vada ce am sters la ora aia Edited November 10, 2020 by Chemical dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ban-ul a expirat deja, te-as ruga sa faci cereri unban doar daca ban-ul depaseste durata de o zi, in celelalte cazuri, cum e acesta de acum, poti face o reclamatie membrului staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts