Cry Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Reclamatie Mqrcql Citat MODEL 1. Numele tau din joc:_JustNoCry 2. Numele jucătorului reclamat:Mqrcql 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Pentru ca, am injurat [stiu] dar am si spamat pe chat dar el a dat mute doar pentru limbaj.. 4. Martori:.. 5. Sectiune: Survival 18 6. Dovezi - Poze:https://www.youtube.com/embed/VTaobh5SXFg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mqrcql Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Salut @Cry eu nu cred ca asta e un motiv sa imi faci reclamatie si din ce vad tu ai ceva personal cu mine . Tu ma reclami ca nu ti am dat mute mai mult .O zii Buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cry Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 (edited) Inteleg @Mqrcql dar un staff corect si cinstit adauga limbaj+spam. Edited November 12, 2020 by Cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ar trebui sa spui multumesc ca nu ti-a dat mai mult. Totusi, membrul staff a gresit si nu a acordat mute-ul corect. O sa fie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts