hakunevinovat Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 [Plangere] qVooDoo 1. Numele tau din joc: Haku 2. Numele jucătorului reclamat: qVooDoo 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci, eu am facut bug abuse, care l am si raportat in privat, xiremen poate confirma, iar ea m a banat pe motivul "grief" permanent, in regulament scrie total altceva, citez din regulament, nu o sa las aici bug ul pentru a evita viitoarele abuzuri, dar o sa zic aici, ce am facut eu putea fi spart de orisicine si nu deranja, chestiile alea erau entitati si nu blockuri, o diferenta " 5.1 Abuzul (folosirea itemelor modate cât și a bug-urilor, ce vă aduc avantaje în joc) este strict interzisă: Tempban: 1 zi și clear la inventar" 4. Martori: LeoBoss, TheBestPvP, N1k0n, yTecBr[sau ceva de genu] 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/vqjuo6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1k0n Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Sunt Martor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakunevinovat Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 Macar de ma bana doar pe sectiunea respectiva prin comanda /eban, dar ea a ales sa foloseasca litebans pentru asta, si pe langa gradul de ultra detin si o casa in valoare de 10 euro pe sectiunea G.T.A Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Buna, Haku ! Ai intrat cu atatea conturi sa dai iteme din bug la majoritatea jucatorilor si ai stricat economia sectiunii. Ai umplut spawn ul si mapa de armor stand uri, si cand te am intrebat de ce faci asta, mi ai spus 'sa arate mai bine' . Nu cred ca e necesar sa zic mai mult de atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakunevinovat Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 (edited) Nu era necesar nici atat, mai bine aduceai niste dovezi, si ce fel de dovezi ai ca am intrat pe alte conturi, chiar si dupa ce s a schimbat economia am primit mesaje ca au aparut asa zisele mele conturi secundare: https://prnt.sc/vqksmk Edited November 26, 2020 by hakunevinovat am gresit un cuvant Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Tin sa ti spun ca Actilong nu esti tu, este Mopar, care a primit ban avoid pentru hack 2/3, mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakunevinovat Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 si inca ceva, nimic din ce ai zis tu mai sus nu se categorizeaza la grief totul este bug abuse, trebuia sa primesc de aseara, asa ca ar trebuii sa primesc direct unban nu ban 1d, cat despre clear la inventar o puteti face linistiti daca asta considerati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Din partea conducerii, Ban-ul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts