RoCkyDz Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 reclamatie _Alex_ 1. Numele tau din joc: bulbuci 2. Numele jucătorului reclamat: _Alex_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: favorizeaza, am reclamat de 3 ori acelasi player si el nu s-a strofocat sa se dea pe /v si sa stea pe el + pe langa asta inloc sa stea pe el zice "bulbuci nu stii tu pvp". Rlly? 4. Martori: eu si Miezo 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/W0MCVCW Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAdd2 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Salut bulbuci nu am facut control din 3 motive: 1. Chiar nu sti sa joci fara suparare ,aproape oricine te omoara 2. eram in lupta 3.nu fac control asa ca vrea unn singur player daca era 2 3 4 etc mai zicem O zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qEliR066 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 (edited) Acum 5 minute, AlexAdd2 a spus: Salut bulbuci nu am facut control din 3 motive: 1. Chiar nu sti sa joci fara suparare ,aproape oricine te omoara 2. eram in lupta 3.nu fac control asa ca vrea unn singur player daca era 2 3 4 etc mai zicem O zi frumoasa! Totusi...Ai fost toxic cu bulbuci, si nu inteleg dc ai mod si nici MUTE nu dai! Pe skypvp au fost o gramada de playeri care injurau si erau toxici, tu nimica bro, NIMIC. Si, ar trebui sa faci control, asta e datoria moderatorului (sa scape de hackeri si sa mentina chat ul curat) ceea ce tu nu faci. Dinou, eu doar mi am exprimat punctul de vedere... PS:si bulbuci nu e slab la pvp, te face cam usor pe tine, tu esti pe langa cu pvp u...Stai pe sky"pvp" deageaba nici controale nu faci =]]]. Edited November 27, 2020 by qEliR066 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Acum 1 minut, qEliR066 a spus: Totusi...Ai fost toxic cu bulbuci, si nu inteleg dc ai mod si nici MUTE nu dai! Pe skypvp au fost o gramada de playeri care injurau si erau toxici, tu nimica bro, NIMIC. Si, ar trebui sa faci control, asta e datoria moderatorului (sa scape de hackeri si sa mentina chat ul curat) ceea ce tu nu faci. Dinou, eu doar mi am exprimat punctul de vedere... Vad ca iti cam exprimi punctul de vedere la fiecare reclamatie. Vei fi sanctionat pe forum pentru off-topic si post-hunt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Membrul staff o sa fie sanctionat pentru comportamentul neadecvat momentului respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts