AndryCake Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Propunere team pe survival Nume: Andry_cake Propunere: Sa poti face team pe survival. Adica sa fie o comanda /team care sa lase unul sau mai mulți playeri sa acceseze protecțiile si blockurile(chest, furnace, etc) altui player, fără ca acesta sa trebuiasca sa ii dea acces manual. Sectiune: Survival Cu ce ajuta: Aceasta propunere ii poate ajuta pe jucătorii care vor sa facă team cu alți jucatori. Poze/Film: - Ceva de adăugat: Se poate adauga doar pe survival epic si epic new, daca asa crede staff-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Ca un player sa poata accesa cuferele/protectia altuia, detinatorul scrie /cmodify si /ps allowall nume guest . Nu cred ca este nevoie de un alt plugin care sa faca ceve ce avem deja. Persoanele care nu stiu comenzile sunt invitate sa le intrebe in chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyce Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 On 11/28/2020 at 3:29 AM, Tania33 said: Ca un player sa poata accesa cuferele/protectia altuia, detinatorul scrie /cmodify si /ps allowall nume guest . Nu cred ca este nevoie de un alt plugin care sa faca ceve ce avem deja. Persoanele care nu stiu comenzile sunt invitate sa le intrebe in chat. Cum a zis Tania33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 La 28.11.2020 la 3:29, Tania33 a spus: Ca un player sa poata accesa cuferele/protectia altuia, detinatorul scrie /cmodify si /ps allowall nume guest . Nu cred ca este nevoie de un alt plugin care sa faca ceve ce avem deja. Persoanele care nu stiu comenzile sunt invitate sa le intrebe in chat. Respins t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts