Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere team pe survival

AndryCake

Recommended Posts

Propunere team pe survival

Nume: Andry_cake

Propunere: Sa poti face team pe survival. Adica sa fie o comanda /team care sa lase unul sau mai mulți playeri sa acceseze protecțiile si blockurile(chest, furnace, etc) altui player, fără ca acesta sa trebuiasca sa ii dea acces manual.

Sectiune: Survival

Cu ce ajuta: Aceasta propunere ii poate ajuta pe jucătorii care vor sa facă team cu alți jucatori.

Poze/Film: -

Ceva de adăugat: Se poate adauga doar pe survival epic si epic new, daca asa crede staff-ul.

Ca un player sa poata accesa cuferele/protectia altuia, detinatorul scrie /cmodify si /ps allowall nume guest . Nu cred ca este nevoie de un alt plugin care sa faca ceve ce avem deja. Persoanele care nu stiu comenzile sunt invitate sa le intrebe in chat. :contra:

On 11/28/2020 at 3:29 AM, Tania33 said:

Ca un player sa poata accesa cuferele/protectia altuia, detinatorul scrie /cmodify si /ps allowall nume guest . Nu cred ca este nevoie de un alt plugin care sa faca ceve ce avem deja. Persoanele care nu stiu comenzile sunt invitate sa le intrebe in chat. :contra:

Cum a zis Tania33 :contra:

La 28.11.2020 la 3:29, Tania33 a spus:

Respins t/c

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...