hakunevinovat Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 [Plangere] corne1178 1. Numele tau din joc: Haku 2. Numele jucătorului reclamat: corne1178 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Da informatii false, cum ca team ul ar fi maxim de 3 persoane pe sectiunea G.T.A, din ce am citit regulamentul aceasta regula se aplica doar pe survival 1.16 si 1.8 la zona /warp pvp, sa zicem ca aceasta e printre primele lui zile, sa greseasca un mute, un motiv sau un player, e mai normal decat sa dea informatii complet false. 4. Martori: TheBestPvP, Edy15, Blackout, Whiteout, LeoBoss, Vurloth, GabiLupu 5. Sectiune: G.T.A 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/vroi1u Link to comment Share on other sites More sharing options...
corne1178 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Buna, @hakunevinovat ! Da, ai dreptate. Am gresit cand i-am informat pe playeri dar, cand tu mi-ai spus ca este gresit ceea ce am spus,am consultat regulamentul si mi-am recunoscut greseala. Tu, insa. Alaturi de colegii tai, incontinuu m-ati amenintat cu diferite chestii. Vreau sa sti ca ieri, a fost prima zi din viata mea cand am jucat G.T.A pe minecraft si da,mi-o asum, am dat informatii false dar, dupa ce am consulttat regulamentul v-am anuntat si pe voi ca a fost o greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakunevinovat Posted November 28, 2020 Author Share Posted November 28, 2020 Nu ne ai anuntat de acest lucru, la momentul cand a fost facuta poza, am mai stat inca 20 minute si tot nu ai recunoscut o, probabil am fost offline in acel moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
corne1178 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Nu au fost 20 minute ci 10 deoarece am vrut sa fiu sigur ca va voi da informația corecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAdd2 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Salut eu cred ca corne1178 nu are nicio vina pentru ca este greu la inceput pentru oricine emotii,amenintari,stres,etc.. O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Oricine poate sa greseasca. A consultat regulamentul si s-a corectat, nu a facut un lucru atat de grav pentru a fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts