Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere regulament

xQwErTy1337

Recommended Posts

Propunere regulament

1. Nume: xQwErTy1337
2. Propunere: Eliminarea urmatoarei reguli: (VA ROG SA CITITI TOT CE AM SCRIS INAINTE DE A DA PRO/CONTRA)

6.8  Este interzis să campați sau să deranjați modul de joc al playerilor.

Jail: 2 ore

3. Sectiune:Survival 1.16.4
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Aceasta regula interzice practic pvp-ul pe mapa, astfel ca daca un player vede alt player pe mapa, poate chema un admin si acesta o sa ii dea imediat jail, pentru ca l-a "deranjat"
5. Poze/Film:
6. Ceva de adaugat?: Este o regula absurda, sectiunea este de SURVIVAL, adica playerii ar trebui sa se descurce pe cont propriu, fara sa cheme un admin cand sunt atacati de un alt player. Acestia pot sta pe protectiile lor si cei care ii ataca n-au ce sa le faca, sau pot sa isi extinda protectiile, sau sa isi faca casa foarte departe de spawn si nu ii gaseste nimeni, sunt o gramada de modalitati de a evita sa fii omorat de un player.

Adminii ar trebui sa intervina cat mai putin in gameplay-ul nostru, ca doar de aia e SURVIVAL, si cei care zic ca vai ca se lasa daca i-a omorat cineva, nici nu aveau de gand sa se joace serios pe server, si la primul lucru care nu le convine, se vor lasa oricum.

54 minutes ago, Lyce said:

Aceasta regula este pusa pentru a nu deranja un jucator din a construi sau pentru a il campa sa nu poata iasa din protectie.Dupa parerea mea este o regula buna. 
 :contra:

Asa, si survivalul unde mai e?

Vreau sa ma duc sa il omor pe unu, se apuca de plans pe chat, vine adminu si imi da jail direct, cum am patit astazi, ce e asta? E cumva server de creative aici? + ca ti-am spus mai sus cateva modalitati ca playerii sa se fereasca sa fie omorati, si nu e nimeni asa de disperat sa ii campeze pe saracii copii mai mult de 5 minute

Acum imi zici sa ma duc sa fac pvp la warp pvp

Nu fac niciun pvp acolo, e plin de hackeri si nu stau sa umplu forumul de reclamatii la hackeri si teameri, + ca sunt limitat doar la pvp-ul cu sabia

Cand aveam eu 12-13 ani, jucam minecraft si in protectii nici macar nu era pvp dezactivat, si veneau oamenii la mine acasa cate 6-7 si ma campau in fata casei sa ma omoare, si nu plangeam pe chat cum face lumea acum.

22 hours ago, xQwErTy1337 said:

Asa, si survivalul unde mai e?

Vreau sa ma duc sa il omor pe unu, se apuca de plans pe chat, vine adminu si imi da jail direct, cum am patit astazi, ce e asta? E cumva server de creative aici? + ca ti-am spus mai sus cateva modalitati ca playerii sa se fereasca sa fie omorati, si nu e nimeni asa de disperat sa ii campeze pe saracii copii mai mult de 5 minute

Acum imi zici sa ma duc sa fac pvp la warp pvp

Nu fac niciun pvp acolo, e plin de hackeri si nu stau sa umplu forumul de reclamatii la hackeri si teameri, + ca sunt limitat doar la pvp-ul cu sabia

Cand aveam eu 12-13 ani, jucam minecraft si in protectii nici macar nu era pvp dezactivat, si veneau oamenii la mine acasa cate 6-7 si ma campau in fata casei sa ma omoare, si nu plangeam pe chat cum face lumea acum.

Scuze ca zic, dar survival inseamna sa supravietuiesti, pentru bataie exista [/warp pvp] si  ai acolo bataie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...