Lyce Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Prezentare LyceKing Nume: Alexandru Nick:LyceKing Oras:Bacau ID Discord (optional):DybalaGENERALU#8189 Varsta:aproape 17 ani Cum ai aflat de Addicted2.Ro?:de la grasu de Robi Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?:Este o parere buna, ownerii sunt lenesi, staff-ul este activ, ce altceva sa mai zic O mica prezentare generala: Ma numesc Alexandru, am varsta de 17 ani si locuiesc intr-un oras din judetul "Bacau". Imi place sa ies afara cu prietenii, sa ma joc pe calculator in special jocul San Andreas Multiplayer, sa ascult muzica sau sa ma uit la televizor cand doresc sa ma relaxez. Sunt o presoana cu spirit de echipa, simtul umorului, sociabila, deoarece obisnuiesc sa ies foarte des cu prietenii mei pe afara sau sa vorbesc pe o conferinta, pe discord, sunt o persoana pacifista, prietenoasa si respectabila. Dupa cum am zis pe randul trecut al acestei intrebari sunt o perosana prietenoasa si pacifista, deoarece eu mereu caut sa imi fac prieteni noi si mereu evit sa intru in conflicte. Admir oamenii munciotorii si de treaba, care nu se lasa batuti si doresc sa ajunga cat mai sus, motivandu-ma sa incerc a ajunge si eu mai sus si motivandu-ma in a nu ma lasa asa usor si in a muncii si a fi o persoana respectata, deoarece respectul se castiga dupa cum se zice "Respectand". Mereu invat din greselile mele si a celorlalti din jur.Sunt o persoană emotivă, sinceră și foarte respectuoasă. Sunt o persoană foarte veselă, îmi place să mă distrez și să îi fac pe cei din jurul meu să râdă și să se simtă bine, chiar uneori ajung să iau orice în derâdere, par a fi genul de persoană ce nu tratează nimic cu seriozitate, dar în anumite situații când mi se cere pot fi foarte serios, totodată, știu ce este respectul și mereu am avut un comportament exemplar cu cei din jurul meu, mă consider un om educat, respect pe oricine indiferent de religie, etnie, funcție sau vârstă. Când am o problemă cu cineva preferă să o rezolvăm față în față, nu suport persoanele care mă mint aiurea sau care se ascund de mine, mereu am fost foarte deschis. Mă integrez destul de ușor în grupuri noi și prefer activitățile colective, îmi place să socializez și îmi este destul de ușor să îmi fac prieteni noi, totuși, prefer să am mai puțini prieteni dar aceștia să îmi fie apropiați. În timpul meu liber îmi place să ies în oraș, mai ies și singur uneori, sunt pasionat de desen și îmi place să mă joc la PC. Pe viitor mi-ar plăcea sa devin un virtual designer de succes, îmi place foarte mult și consider că am și ceva talent pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Buna siua @Lyce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyce Posted December 1, 2020 Author Share Posted December 1, 2020 6 hours ago, Kinderu098Gg said: Buna siua @Lyce Buna frate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoGaMix Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Buna seara @Lyce! =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyce Posted December 1, 2020 Author Share Posted December 1, 2020 2 hours ago, RoGaMix said: Buna seara @Lyce! =D Buna seara @RoGaMix! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Welcome! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts