Mazenko Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Reclamatie AlertSky_ Numele tau din joc: Mazunko Numele jucătorului reclamat: AlertSky_ Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu stie regulamentul. Nu a stiut sa imi acorde un mute corect pentru toxicitate + favoruri . Martori: Eu Sectiune: SkyPvP Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlertSky Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 din nou,un motiv prostesc dupa parerea mea sa mi faci post doar pentru ca te oftici ca i am dat doar un avertisment unu-i player care te-a injurat si tie ti am dat mute pentru toxicitate :)) nu este nici un favor in locul tau mi-ar fii rusine sa fac post cand tu ai asa comportament cu un staff https://imgur.com/a/CNCmUt6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazenko Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Nu am zis ca nu meritam mute-ul acordat, dar tu nu stii sa acorzi unul corect. Esti total degeaba in staff nu stii regulament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlertSky Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 adica? ti am dat cumva mute permanent sau ceva? ca sa ai motiv sa zici ca nu stiu sa dau mute? ti am dat 10 min si dupa am schimbat in 15 min,wow ce diferenta,numai cauta scandal cu mine ca nu-ti merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoanBuzdugan1234 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Mazunko doar daca scri ez in chat primesti mute 10 min dar tu care ai zis ca e staff degeaba... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 S-a corectat la timpi, iar in legatura cu favorurile.. nu ai nicio dovada concreta. Prin urmare, membrul staff nu o sa fie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts