Marmuradecarton Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Reclamatie LupusVII 1. Numele tau din joc:Marmuradecarton 2. Numele jucătorului reclamat:LupusVII 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:LupusVII mi-a cerut anydeskul si eu i-am zis "stai sa il instalez dar merge greu" eu dupa ce am instalat any deakul i-am dat repede codul pe /ac el mi-a dat ban 4. Martori:Andreybossyt sau nu stiu cum 5. Sectiune:Bed wars 6. Dovezi - Poze:Nu am decat o poza cu banul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted December 9, 2020 Admin Share Posted December 9, 2020 @LupusVII astept raspunsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LupusVII Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Salut @Marmuradecarton eu ti-am dat 3m sa imi dai anydesk si timpul a expirat nu am primit nimic asa ca m-am dus la combatrogue sa iti dea ban uite aici doveziile mele https://imgur.com/a/CnDvLeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted December 9, 2020 Admin Share Posted December 9, 2020 Timpul a expirat, insa @LupusVII te as ruga in cazul in care iti spun ca le merge PC ul mai greu sa le acorzi 5 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts