Raveolii Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 reclamatie - KILLLAURA 1. Numele tau din joc:whiskyc0mpliquee 2. Numele jucătorului reclamat:KILLLAURA 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:cheat 4. Martori:goodbye123123,maria134 5. Sectiune:skypvp 6. Dovezi - filmare: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLLAURA Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Salut am urmarit bine această filmare in primul rand martori spun că nu am hack in al 2 rand nu vad nicio urmă de cheat daca tu te consideri prea bun trb ta martori spun că esti foarte slab la joc.Am jucat cu cheat am luat ban nu mai folosesc am de gand sa imi fac un viitor pe addicted 2 cu stima KILLLAURA.Va pup Addicted2 daca considerati ca am hack îmi asum resposabilitaea contact diss Lexer#1629. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTe79 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) KILLAURA terog sa nu minti si pe forum , tu chiar ai chest pentru ca dai prea prea ciudat si cand il fugareai pe unu sii venea altu pe la spatele tau tii se muta aura pe acela , si nici nu esti bun la pvp doar cu hack , si eu te stiu ca hacker pt ca te-am vazut zburand m-ai de mult ! whiskyc0mpliquee ma are martor si pe mine . SI pe filmare daca va uitati bine pe la minutul 1:25 veti vedea cum se muta aura pe GoodBye123123 . Si pe la minutul 9:00 pe acolo se muta aura pe alt player . Edited December 17, 2020 by MuTe79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLLAURA Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Acum 4 minute, MuTe79 a spus: KILLAURA terog sa nu minti si pe forum , tu chiar ai chest pentru ca dai prea prea ciudat si cand il fugareai pe unu sii venea altu pe la spatele tau tii se muta aura pe acela , si nici nu esti bun la pvp doar cu hack , si eu te stiu ca hacker pt ca te-am vazut zburand m-ai de mult ! whiskyc0mpliquee ma are martor si pe mine . SI pe filmare daca va uitati bine pe la minutul 1:25 veti vedea cum se muta aura pe GoodBye123123 . Dragul meu om nu da in trecut pe bune editezi tipic am dat In goodbye findca mi sa bagat in fata si nu incerca sa faci destea cu mine ca nu-ti iese bro martori tai is a mei întrebai si tu :)<3 daca nu sti juca treba ta. Plus ca nu uita erau 2 helperi care se uitau la noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuTe79 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Acum 2 minute, KILLLAURA a spus: Dragul meu om nu da in trecut pe bune editezi tipic am dat In goodbye findca mi sa bagat in fata si nu incerca sa faci destea cu mine ca nu-ti iese bro martori tai is a mei întrebai si tu :)<3 daca nu sti juca treba ta. Plus ca nu uita erau 2 helperi care se uitau la noi. 1 la mana erau helperi dar aia se uitau la vierme cu inca unu cum se bateau 2 am editat ca am vrut sa ma uit m-ai atent in video si sa vad ce sa intamplat m-ai bine 3 godboy era in spatele tau si nu sa bagat nimeni in fata ta si 4 vreau sa iti vad "martorii" ca deja este jenant la cat incerci sa scapii de ban si sa minti ca n-ai nimic , bro se vedeee de la ce distanta dai , atat ca ti-ai reglat killaura sa deie de la distanta m-ai mica , tu chiar crezi ca vezi scapa din asta ? ,<3 ps. killaura vreau sa iiti vad martorii diss MuTe79#3455 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlertSky Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 nu ai ce sa negi KILLAURA,ai primit ban de atatea ori,eu te stiu foarte bine,chiar eu te am filmat de cateva ori cand aveai hack,deci pe mine nu ma poti aburii,si voi lasa asta aici : https://imgur.com/a/imI0uqF Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlertSky Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 intre timp am filmat asta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLLAURA Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 am stat 5 ore pt ce ca ma ameniti ca iau ban e un simplu bug care mai rugat sal fac deci pup https://prnt.sc/w4k92j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted December 20, 2020 Admin Share Posted December 20, 2020 Tu stiind ca l ai impins in void, cand a dat cu enderpearlul l ai impins direct inapoi in void. De unde ai stiut unde pica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts