Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie - KILLLAURA

Raveolii

Recommended Posts

Salut am urmarit bine această filmare in primul rand martori spun că nu am hack in al 2 rand nu vad nicio urmă de cheat daca tu te consideri prea bun trb ta martori spun că esti foarte slab la joc.Am jucat cu cheat am luat ban nu mai folosesc am de gand sa imi fac un viitor pe addicted 2 cu stima KILLLAURA.Va pup Addicted2 daca considerati ca am hack îmi asum resposabilitaea contact diss Lexer#1629.

KILLAURA terog sa nu minti si pe forum , tu chiar ai chest pentru ca dai prea prea ciudat si cand il fugareai pe unu sii venea altu pe la spatele tau tii se muta aura pe acela , si nici nu esti bun la pvp doar cu hack , si eu te stiu ca hacker pt ca te-am vazut zburand m-ai de mult ! whiskyc0mpliquee ma are martor si pe mine . SI pe filmare daca va uitati bine pe la minutul 1:25 veti vedea cum se muta aura pe GoodBye123123 . Si pe la minutul 9:00 pe acolo se muta aura pe alt player .

Edited by MuTe79

Acum 4 minute, MuTe79 a spus:

KILLAURA terog sa nu minti si pe forum , tu chiar ai chest pentru ca dai prea prea ciudat si cand il fugareai pe unu sii venea altu pe la spatele tau tii se muta aura pe acela , si nici nu esti bun la pvp doar cu hack , si eu te stiu ca hacker pt ca te-am vazut zburand m-ai de mult ! whiskyc0mpliquee ma are martor si pe mine . SI pe filmare daca va uitati bine pe la minutul 1:25 veti vedea cum se muta aura pe GoodBye123123 .

Dragul meu om nu da in trecut pe bune editezi tipic am dat In goodbye findca mi sa bagat in fata si nu incerca sa faci  destea cu mine ca nu-ti iese bro martori tai is a mei întrebai si tu :)<3 daca nu sti juca treba ta. Plus ca nu uita erau 2 helperi care se uitau la noi.

Acum 2 minute, KILLLAURA a spus:

Dragul meu om nu da in trecut pe bune editezi tipic am dat In goodbye findca mi sa bagat in fata si nu incerca sa faci  destea cu mine ca nu-ti iese bro martori tai is a mei întrebai si tu :)<3 daca nu sti juca treba ta. Plus ca nu uita erau 2 helperi care se uitau la noi.

1 la mana erau helperi dar aia se uitau la vierme cu inca unu cum se bateau 2 am editat ca am vrut sa ma uit m-ai atent in video si sa vad ce sa intamplat m-ai bine 3 godboy era in spatele tau si  nu sa bagat nimeni in fata ta si 4 vreau sa iti vad "martorii" ca deja este jenant la cat incerci sa scapii de ban si sa minti ca n-ai nimic , bro se vedeee de la ce distanta dai , atat ca ti-ai reglat killaura sa deie de la distanta m-ai mica , tu chiar crezi ca vezi scapa din asta ? ,<3 ps. killaura vreau sa iiti vad martorii diss MuTe79#3455

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...