Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie TweetYX0


MagikLunaCorn

Recommended Posts

Reclamatie TweetYX0

1. Numele tau din joc: MagikLunaCorn

2. Numele jucătorului reclamat: TweetYX0

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Aceasta persoana publica, dat fiind faptul si prin urmare ca gaura mai mica cuiu, parintele mi-a luat-o si mi-a bagat-o fix pe gaura. Era si un copil aici de fata si a zis, nu vedeti ca v-a tras-o efectiv parintele? Aceasta personalitate redata in mod indirect cu ajutorul figurilor de stil si a actiunii structurate pe momente ale subiectului mi-a creionat un sentiment de melancolie, tristete atunci cand am aflat faptul ca aceasta, Ana Maria Gurea asa fiind denumita in docomentol ei, dat de penitenciarul Iasi, m-a inselat cu sange rece lovindu ma unde nu ma asteptam stiind ca sunt bolnav de cardiece, bagand copiii de pe server in spaime. Eu sunt bolnava, nu pot sa muncesc, nu pot sa aud asa ceva venind din partea ei. Eu o stiam fata serioasa dar se pare ca aparentele inseala. Scoateti aceasta Danemarcheza din membrii staff imediat. Cu stima si cu respect, sunteti fratii mei, Va pup, RESPEEECT.

4. Martori: copilul

5. Sectiune: Skyblock

6. Dovezi - Poze: Uitati cum efectiv parintele mi-a luat-o si mi-a bagat-o fix pe gaura. Avand gaura mai mica cuiu:     https://prnt.sc/wbsvn0

Link to comment
Share on other sites

Buna MagikLunaCorn.

   Cu toata stima, iti pot oferii  imagini in care tu ca de obicei, intri pe server deranjand playerii si totodata umplii chat-ul de cuvintele tale gratioase.

    Nu am ce sa comentez pentru ca asa este felul tau de a fi, si poate asa esti dumneata invatat sa te suporte oricine, dar sa mi faci o reclamatie doar din caterinca nu mi se pare frumos. 

  Si aici iata si dovezile, chiar de astazi 28.12.2020, in care tu le faceai troll unor playeri si le luai item ele din furnale. Multumesc

https://imgur.com/GJaMkYK

https://imgur.com/AH7WuWd

https://imgur.com/USB1vYQ  

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 oră în urmă, wRoNgg a spus:

Ce reclamatie este asta , MagikLunaCorn , eu consider ca este o bataie de joc , nu ai dovada pentru nimic , te rog ca pe viitor sa nu o mai jignesti pe Ana , Daca ti se pare ceva amuzant , te rog sa ma contactezi.

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...