For1Ce Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Reclamatie DarkMate si MaVERICK 1. Numele tau din joc: Katana 2. Numele jucătorului reclamat: DarkMate,MaVERICK 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da mute 25 de min pentru limbaj si altu 15 min :)) 4. Martori: 24 de jucatori 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/wc565t Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMate Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Salut Katana, tin sa mentionez ca MaVERICK este inca la inceput si eu ti am dat mute 25 de minute pentru ca ai injurat excesiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 @DarkMate te rog sa prezinti dovada mute-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMate Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
For1Ce Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Acum 4 ore, DarkMate a spus: Imgur: The magic of the Internet mane dar pentru ce 25 de minute adica nu am folosit caps,prel si muteul e 10-15-20 min apai 25 min csz Link to comment Share on other sites More sharing options...
trippyx2 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Acum 48 minute, For1Ce a spus: mane dar pentru ce 25 de minute adica nu am folosit caps,prel si muteul e 10-15-20 min apai 25 min csz Probabil cand ti-a dat 25 de minute ai avut un limbaj indecent, jignitor cu referire la un membru staff, dar si daca ar fi fost limbaj staff ar fi trebuit sa specifice la reason... mda nu stiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Sanctiunile se pot mari, daca ai injurat si in trecut si o faci excesiv, poti ajunge sa primesti mute dublu sau chiar triplu. Se intampla si ca 2 membrii staff sa sanctioneze in acelasi timp, nu este niciun fel de abuz! Nu primesti sanctiunile combinate, timpul sanctiunii ramane cel de la ultima primita. Membrii staff nu o sa fie sanctionati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts