Admin Alobal Posted December 29, 2020 Admin Share Posted December 29, 2020 (edited) EmirRT pwp 1. Numele tau din joc: rankedAlobal_ 2. Numele jucătorului reclamat: EmirRT 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Abuz Mute A zis unu ratat ceva de mama mea si eu nu am zis nimic de familie , eu am zis suferinta kid si el imi da mute 35m pt limbaj parinti si toxic 4. Martori: All members of factions 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Edited December 29, 2020 by FrostbiteV Abuz mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
HappyEnd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Dupa cum se vede in poza https://imgur.com/a/AzQUcyF tot chatul era plin de "rankedalobal" si n-am bagat de seama ca a mai scris cnv ceva , trebuia doar sa-ti dau mute pentru toxic si lui east pentru limbaj familie . Greseala mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 A fost o greseala, totusi nu facem favorizari. Membrul staff a fost sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts