KyloGfx Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Reclamatie Adrian2001 1. Numele tau din joc: KyloPevepe 2. Numele jucătorului reclamat: Adrian2001 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail fara motiv deoarece aveam o contructie de obsidian pe protectia mea. 4. Martori: - 5. Sectiune: Survivle 1.16.4 6. Dovezi - Poze: Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian2001oo Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 KyloGfx, ti-am dat jail deoarece aveai o constructie de tpa+kill si ti-am spus sa o distrugi...iar tu ai distrus-o si ai facut-o la loc...poftim si dovada: https://imgur.com/a/m8KSPOG de 3 ori ai facut asa...nu cred ca era aat de greu daor sa o spargi. plus ca se plangeau playerii ca le faci tpa+kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyloGfx Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Copile uitate la ce ora e pusa dovada mea si uitate si tu mai bine te rog am spart constructia si am facut altcv din obs si ti am zis ca nu o sparg daca stau aia pe protectia mea tu radeai cu aia vrei sa iti pun si dovada aia cand mi am luat mute? sau nu ti o pun in alt post ca un 2/3 nu strica Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian2001oo Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) eu tie ti-am spus sa o strici, nu sa construiesti aia...plus ca ai stricato odata...si ai facut-o la loc ii am pe loXD si pe ben10 ca martori...ei tot au vazut...si ei sunt deacord cu mine Edited December 29, 2020 by adrian2001oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyloGfx Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Ok poate ai vorbit cu ei dovezi nu vorbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Se vede ca ai o constructie tip tpa+kill. Si daca voiai sa faci o reclamatie in care sa vedem si noi clar ora si data, trebuia sa faci un screenshot in momentul in care ai primit jail.. tu nici macar nu ai aratat dovada cum ca ai fi primit JAIL. Ai dovezi insuficiente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts