KyloGfx Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Reclamatie Sonia_17 1. Numele tau din joc: KyloPevepe 2. Numele jucătorului reclamat: Sonia_17 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute Gresit. 4. Martori: Toti cei de pe survivle 1.16.4 5. Sectiune: Survivle 1.16.4 6. Dovezi - Poze: Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonia17 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Salut.Conform regulamentului,avem urmatoarele: 2.2 Este interzis să scrieți cu CapsLock prea multe cuvinte. Maximul este de 3 cuvinte. Mai mult de atât se pedepsește: De la minim 4 cuvinte scrise în CAPS Mute: 5 minute - 15 minute (depinde de gravitatea situației) 1.1 Spam-ul de orice fel este strict interzis (aici includem si spam-avoid): Mute: 10-30 minute Am postat mai jos dovezile.Se cunoaste faptul ca in situatii asemanatoare,staff-ul da mute prima oara cu motiv default pentru a avea timp sa calculeze sanctiunea,dupa care isi va primi pedeapsa corespunzatoare.De asemenea,in istoricul sanctiunilor lui Seby0909 apare cum am modificat. https://imgur.com/a/2t3xqdt De asemenea,ce faci tu in momentul de fata este un exemplu de staff-hunt.Nu iti este indatorat tie sa faci reclamatii in locul celor sanctionati.De asemenea,modificarea a avut loc imediat dupa ce a luat motiv default,deci este imposibil sa vii cu o scuza in genul "nu am vazut ca ai modificat". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyloGfx Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Dc i ai dat de limbaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonia17 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Nu inteleg unde anume vezi ca a fost sanctionat pentru limbaj.Uita-te la prima sanctiune care apare in istoric.Te rog,data viitoare cand faci o reclamatie,fii atent la raspunsurile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Membrul staff s-a corectat, a procedat corect ! Nu o sa fie sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts