TaurusTremani Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Reclamatie ZLK si GAmeur 1. Numele tau din joc: Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat: ZLK_ & Gameur 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban gresit. 4. Martori: eu 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Le-am zis sa ma astepte pentru ca nu am cel mai bun pc se vede si din poza cat de bun este, zlk a spus iti dau 10 secunde , cand mi s-a deschis anydesku mi-a dat ban Gameur mi se pare nedrept atat timp cat eu le-am zis asteapta-ma ca nu am pc bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClayseeyLOL Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Nu i am spus nimic si trebuia sa iei ban imi pare rau trecusera 3 minute nu depinde stafful de pc ul tau! Si sa nu mai zic ca 1 minut si un pic te ai batut cu WhiskyLowes poate confirma si el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Membrul staff a fost sanctionat pentru ca nu a prezentat dovezi in 24hr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts