daviddavid46 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Abuz Ultra /vanish 1. Numele tau din joc:qSnake_05 2. Numele jucătorului reclamat:Bvarghese 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:face abuz ./vanish (sta afk la ferma de cactus)eu sunt qSnake_05 doar ca sunt de pe pc 4. Martori:duraxfx 5. Sectiune:survival 1.16.4 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/L097tNY Edited December 30, 2020 by daviddavid46 am uitat sa scriu ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codynu Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Te salut, qSnake. Nu vad relevanta reclamatiei tale, dar am sa raspund la ea din respect. Eu stau afk pe ferma, nu stiu ce voiai sa reprezinti prin asta. Din dovada ta reiese doar ca nu eram la PC, nu este o incalcare a regulamentului acest lucru. Este sistem care da kick jucatorilor dupa ce stau afk aproximativ 30m. Nu am un sistem anti-afk si este vizibil acest lucru din video-ul tau. Din experienta mea abuzul de /v se face in alte circumstante, la warp pvp, grief pe jucatori, etc. Ce fac eu la casa mea este treaba mea. Iar rolul tau ca si staff era sa ma sanctionezi in cazul in care nu respectam aceasta regula: Quote 6.7 Nu aveți voie să folosiți sisteme anti-afk ce pot influența jocul și economia serverului (inclusiv AFK Mining) Kick, la 3 kick-uri => jail 30 minute Iti multumesc pentru reclamatie, dar consider ca aceasta nu este fondata iar furia ta este canalizata gresit. Incerca data viitoare sa imortalizezi in dovezile tale urmatoarele: Faptul ca folosesc un sistem de anti-afk sau orice comanda sau aplicatie care m-ar ajuta sa raman activ, sau Abuzul de /v pentru motivele mentionate anterior. PS: Martorul trebuie sa fie pus cu voia sa, iar la dovezi video nu ai nevoie de martor. Succes si an nou fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts