TaurusTremani Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Reclamatie Gameur 1. Numele tau din joc: Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat: Gameur 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Da ban aiurea nu priam data 4. Martori: nu stiu nu eram acolo 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/cem3tVK tin sa mentionez ca eram la masa si am primit mesaj de la un prieten ca am luat ban, staffu nu s-a asigurat ca ma jucam sau ca eram la pc vreau sa ia warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gameur Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Auzi nu e problema noastra ca tu esti afk si eu te strig ca nebunu.Daca nu raspunzi eu o pot lua ca o tentativa de a nu vrea sa cooperezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaurusTremani Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Vreau dovada completa pentru care m-ai luat la control + dovada ca nu am fost AFK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 @Gameurte rog sa prezinti dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Deci, nu ca să fac posthunt sau ceva, dar am dat peste reclamațiie random și am zis să ii dau eu up, ca să fie inchisă. Gameur nu mai e în staff, deci nu văd de ce și cum ar mai putea prezenta orice dovadă. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts