Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie xX_Marius

ElefantulManole

Recommended Posts

Reclamatie xX_Marius

1. Numele tau din joc: GamerulGabi1

2. Numele jucătorului reclamat: xX_Marius

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Stateam cu un prieten si dintr o data vine el pe cladire si ii da jail pe degeaba, el zice ca nu e degeaba etc, vreau sa vad si eu dovezile

4. Martori: IDEXzC

5. Sectiune: GTA

6. Dovezi - Poze:  https://imgur.com/a/YEpBc23

Tu stăteai pe banca , aveai  wanted  l ai chemat pe prietenul tău idex să te ajute , nu am dovezi clare pentru a dovedi nevinovăția dar am martori cu afirmații cum a decurs toată întâmplarea,  idex stătea pe clădire și dădea in rook , acesta fiind împins de pe banca tocmai in safe zone,  primul care a început atacul asupra lui rook12 a fost gamerulgabi1 de aceea nu sunt dovezi că idex a dat în rook , la ora 14 si 20 de minute rook a fost împins de pe banca cu M4A1 de către idex

Acum 4 minute, MariusGore1337123 a spus:

In poza arata clar ca l ai atacat pe ,,cristi,, dar daca v a uitati atenti la profilul jucătorului,  este a lui gamerulgabi1,  vreau dovada cum ca idex nu l a atacat pe rook , ci pe cristi , multumesc de atenția acordata

salut, cum adica dovada cum ca idex nu l-a atacat pe rook? vreau sa vad dovada cand rook12 a fost lovit sau cum se zice de prietenul meu, ca nu eu eram in locul sau gen nu ii controlam pc-ul. nu e vina mea ca nu poate sa faca poza dar eu vreau sa vad dovada cand scrie :  Ai fost atacat de idex.Nu te deconecta de pe server. Multumesc

Acum 4 minute, rook12 a spus:

xX_Marius are dreptate. Este nevinovat!

Pai tu ai fost atacat de el, daca spui ca e nevinovat vreau sa vad dovada cum te-a atacat prietenul meu. Multumesc

Edited by ElefantulManole

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...