ElefantulManole Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Reclamatie xX_Marius 1. Numele tau din joc: GamerulGabi1 2. Numele jucătorului reclamat: xX_Marius 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Stateam cu un prieten si dintr o data vine el pe cladire si ii da jail pe degeaba, el zice ca nu e degeaba etc, vreau sa vad si eu dovezile 4. Martori: IDEXzC 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/YEpBc23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusGore1337123 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tu stăteai pe banca , aveai wanted l ai chemat pe prietenul tău idex să te ajute , nu am dovezi clare pentru a dovedi nevinovăția dar am martori cu afirmații cum a decurs toată întâmplarea, idex stătea pe clădire și dădea in rook , acesta fiind împins de pe banca tocmai in safe zone, primul care a început atacul asupra lui rook12 a fost gamerulgabi1 de aceea nu sunt dovezi că idex a dat în rook , la ora 14 si 20 de minute rook a fost împins de pe banca cu M4A1 de către idex Link to comment Share on other sites More sharing options...
rook12 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 xX_Marius are dreptate. Este nevinovat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusGore1337123 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 In poza arata clar ca l ai atacat pe ,,cristi,, dar daca v a uitati atenti la profilul jucătorului, este a lui gamerulgabi1, vreau dovada cum ca idex nu l a atacat pe rook , ci pe cristi , multumesc de atenția acordata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElefantulManole Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 (edited) Acum 4 minute, MariusGore1337123 a spus: In poza arata clar ca l ai atacat pe ,,cristi,, dar daca v a uitati atenti la profilul jucătorului, este a lui gamerulgabi1, vreau dovada cum ca idex nu l a atacat pe rook , ci pe cristi , multumesc de atenția acordata salut, cum adica dovada cum ca idex nu l-a atacat pe rook? vreau sa vad dovada cand rook12 a fost lovit sau cum se zice de prietenul meu, ca nu eu eram in locul sau gen nu ii controlam pc-ul. nu e vina mea ca nu poate sa faca poza dar eu vreau sa vad dovada cand scrie : Ai fost atacat de idex.Nu te deconecta de pe server. Multumesc Acum 4 minute, rook12 a spus: xX_Marius are dreptate. Este nevinovat! Pai tu ai fost atacat de el, daca spui ca e nevinovat vreau sa vad dovada cum te-a atacat prietenul meu. Multumesc Edited December 31, 2020 by ElefantulManole Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusGore1337123 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tu acum intorci tot ce am zis eu , pe dos , nu te mai contrazice si da mi dovada clara cum ca idex l a atacat pe cristi , nu pe rook , cum adica el nu poate face poze , tu poti dar el nu ? Adica nu poate sa mi arate dovada din motive neclare , ca nu poate face poza ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IDEXzC Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 cer ca reclamatia sa fie anulata nu e nimic ca mia dat jail Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeneaCojo Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Politistul a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts