matt Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Gameur 1. Numele tau din joc: 02_t 2. Numele jucătorului reclamat: Gameur 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Abuz. Stau și eu pe vanish ca să mi schimb textura și omu meu mă atacă. Când îs pe vanish, mă văd doar cei cu essentials.*, deci ca să nu pot abuza de el, nu merge să dau în nimeni cât îs pe vanish NICI ÎN EL, CARE MĂ ATACĂ. Și omu meu nu s-a oprit chiar dacă i am zis că-s pe vanish și să termine, urmând ca el să mi zică că "nU aM vAzUt ChaTul" 4. Martori: 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: CLICK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 up. aștept răspuns final Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 3, 2021 Admin Share Posted January 3, 2021 Nu inteleg cum are acces el sa dea in tine daca esti pe vanish, permisii nu are setate. @Gameurastept sa raspunzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts