xDazkooh Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Reclamatie Kizooooo, Rachel si iannis2009 1. Numele tau din joc:Strafe 2. Numele jucătorului reclamat: Rachel, iannis2009 si Kizooooo 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamati: Pai am dat de un player care mi dadea prin pereti, si eu l am reclamat pe /ac. Dupa ce m a omorat, m am uitat si erau 3 staffi online dintre care toti puteau face controale.Ei normal ca nu fac :)) pt ca doar au grad cumparat inafara de Kizooooo. 4. Martori: - 5. Sectiune: BedWars 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Eu Eram in meci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizooooo Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Mai frate,uite cum sta treaba.Eu si cu rachel eram in meci si nu puteam in acel moment sa facem control.Ne mai jucam si noi chiar daca suntem staff: Sa ai o seara/zi faina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Si plus, o filmare de 30s nu este o dovada clara. Seara/zi faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis2009 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Bună! Eu nu eram în meci dar în apărarea mea eu încă nu știu sa fac controale. O seara plăcută Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDazkooh Posted January 1, 2021 Author Share Posted January 1, 2021 1 oră în urmă, Kizooooo a spus: Mai frate,uite cum sta treaba.Eu si cu rachel eram in meci si nu puteam in acel moment sa facem control.Ne mai jucam si noi chiar daca suntem staff: Sa ai o seara/zi faina ! Sincer, eu nu te am vazut sa dai vreun kick pentru motiv ul "reintra" niciodata =))). Si frate, un meci dureaza asa mult? de ce dupa meci n ati facut control? =)) iannis2009 astept si raspunsu tau... tu nu ai facut niciodata control si ai admin de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Buna. Sunt aici in numele lui iannis2009 pentru ca el are dificultati la crearea unui cont pe forum. Si ce mi a spus, citez: Salut xDazkooh! Eu nu eram în meci dar spre apărarea mea încă nu știu sa fac controale. O seara frumoasă! Si o dovada ca mi a cerut sa raspund in numele lui:https://imgur.com/a/yAV97JN O seara frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 3, 2021 Admin Share Posted January 3, 2021 Nu esti singurul care joaca pe server, mai sunt si alti playeri care au nevoie de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts