DePo2101 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Reclamatie CatalinMihai 1. Numele tau din joc:xDazkooh 2. Numele jucătorului reclamat:CatalinMihai 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Favorizare 4. Martori: Strafe 5. Sectiune: bedwars 6. Dovezi - Poze: http://imgur.com/a/DVgPOwu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDazkooh Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Citat Citat Salut, raspund in calitate de martor. [nu stiu dc e asta cu "citat" ;/] Dupa meci, coechipierul lui CatalinMihai A spus "ez" si el nu daduse mute pt ca CITEZ "El a spus ..ez.. dupa ce s a terminat meci ul, nu aveam cum sa i dau mute" PAI II DAI DUPA... :creier: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinMihai Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Salut , nu am putut sa ii dau mute pt ca nu am facut poza si nu aveam dovada pt ca se terminase arena scuze data viitoare am sa fii mai atent ! Multumesc de reclamatie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Cataline puteai da scroll putin in sus si faceai poza asta nu e o scuza imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinMihai Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Am stricata rotita de la mouse maine imi vine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDazkooh Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Acum 3 ore, CatalinMihai a spus: Am stricata rotita de la mouse maine imi vine ! da eu nu inteleg de ce nu poti da mute fara dovada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 3, 2021 Admin Share Posted January 3, 2021 A recunoscut ca a gresit, va fii sanctionat cu un AV. Acum 18 minute, xDazkooh a spus: da eu nu inteleg de ce nu poti da mute fara dovada... daca cineva iti face reclamatie si tu nu ai dovada, ce faci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts