TaurusTremani Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Reclamatie ZLK_ 1. Numele tau din joc: TaurusTremani 2. Numele jucătorului reclamat: ZLK_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Camp la spawn. 4. Martori: Nimeni (Saski_ era la camp, si a inceput sa se bata cu RiNNZeW) 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://www.youtube.com/watch?v=MRVJtTFKwzk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClayseeyLOL Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Bro, in prima parte am stat un pic afk acolo si gen dadeam din taste ca mancam nu faceam niciun camp iar in a doua, cand am revenit la spawn testam la acel "stalp" ceva si cand cobora cnv il omoram nu faceam niciun camp, poti testa daca te duci la stalpul ala si te bagi in el nu poti da in playeri ca e hitbox ul de la blocks. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaurusTremani Posted January 1, 2021 Author Share Posted January 1, 2021 In video: De la 0:14 - observi cativa playeri care se fugaresc, nu stau sa le citesc numele sau sa stiu cu ce motiv etc. In fine, ai inceput sa ii fugaresti / sa ajuti. De la 0:35 - Te apropii de spawn. De la 0:39 - Un player coboara jos naked, si tu il omori fix cum a iesit. (Deja miroase a camp.) De la 0:44 - Faci "test-ul" tau la stalpul ala. N-am inteles exact ce vroiai sa zici cu asta... De la 0:50 - Coboara jos un alt player naked. Sta fix in fata la spawn, aproape de safezone chiar. Tu incerci sa il lovesti ca sa il omori. Primul hit ori nu s-a inregistrat, ori era safezone(?), si dupa l-ai omorat. Pana in 1:05 - Te plimbi / stai afk si mananci. Acelasi player care a coborat prima oara coboara iar, tu te duci dupa el si il omori. De la 1:12 - Un alt player coboara si moare de la tine, dupa ce l-ai fugarit, si dupa se vede aproape de sfarsit cum urmaresti un alt player naked dupa ce a iesit din spawn. 4 kill-uri. 40 secunde. In fata spawn-ului. Quote ...si cand cobora cnv il omoram nu faceam niciun camp... Mhm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 3, 2021 Admin Share Posted January 3, 2021 Nu mai face parte din STAFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts