SixMirror295837 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 reclamatie staff 1. Numele tau din joc: SIxMirror295837 2. Numele jucătorului reclamat: NinjaWeed si cu (staff) alexandrei2216 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: deci acm cateva zile inutilu de NinjaWeed a facut TpaKill , sa ocupat JustSeek de el , iar astazi a incercat sa faca iar tpa kill pe mn , a dat tpa si apoi a dat rpd tpahere , toxic+handi..+staff inutil adica doar alexandrei2216 fiindca tot MIE imi da mute 10 minute pt "Toxic" mdaa... staff complet util .... 4. Martori: din pacate no one 5. Sectiune: sky block 6. Dovezi - Poze: am pe telefon cu a incercat sa dea tpa kill ... dar nu stiu cum fac sa le pun pe laptop "_" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Astept dovezile pe discord cum a facut tpkill. Rachel8998#6222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Fara suparare dar nu m-am ocupat de nimeni , din ce stiu tpa kill nu se aplica pe SkyBlock 6.5 Este interzis Trap-ul sau TPA+kill(construcții pentru a ucide jucătorii) [Survival 1.8 / 1.16] edit : Reclamatiile fara dovezi is facute degeaba Edited January 2, 2021 by Francesco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 2, 2021 Admin Share Posted January 2, 2021 Nu ai pus dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts