Jxqude Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Reclamatie qSnake_05 1. Numele tau din joc: Jxqude 2. Numele jucătorului reclamat: qSnake_05 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: E un helper prost dotat, nu e atent la chat si sta si se plange in timp ce sta la /warp pvp ca nu poate fi activ ca e singurul staff 4. Martori: Nimeni, doar cand mam luat in gura cu qSnake_05 , Dariaa zicea bravo si d-astea 5. Sectiune: Survival Epic 1.16 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/KdCWLS7| Edit: Va rog sa verificati logs pt mai multe detalii, nu am putut face screenshoturi la tot chatu deoarece am frate mai mic si tre sa ma ocup si de el Edit nr. 2: Daca ai lasa /warp pvp-ul si teai baza pe chat cand esti singur, nu as intreba de 2 ori pe /ac acelasi lucru si as primi un raspuns, fara sa iti atrag atentia, atat timp cant esti singur pai stai domle atent pe chat! Edited January 2, 2021 by Jxqude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qSnake05 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Bună mersi pentru topic eu cand am zis ca sunt singur ai spus de ce nu raspund eu nu pot sa raspund la toti si am incercat sa rezolv pe toti da tu ai fost singurul care ai fost ce-l mai suparat si Kinderx a spus ca nu pot sa raspund la toti si el a înțeles (si atunci cand a spam pe cheat eu nu stiam cat se da si am zis sa il las pe corne1178 sa ii dea . O Zi Faină Edited January 2, 2021 by qSnake05 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts