Mazenko Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Reclamatie iannis2009 si eduard_smq 1. Numele tau din joc: Mazunko 2. Numele jucătorului reclamat: iannis2009 si eduard_Smq 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat ban pentru necooperare control si ma acuzat de client cand am doar cheatsbraker si batmod.I-am zis doar ca e vai de pl lui si nu stie sa faca control si mi-a dat ban pentru necooperare control. 4. Martori: eu 5. Sectiune: BedWors 6. Dovezi - Poze: As dori sa vad dovada pentru necooperare + sanctiune la adresa lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaEduard Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Buna! pe filmarea mea se vede clar cum tu ma intrerupi in timpul controluli si incepi sa ma injuri. filmare: si de asta ti am dat necooperare iar intrun fisier scrie clar client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazenko Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Te-am injurat ca nu stiai sa faci control si ca intrai in unele chestii care nu au treaba cu controlul. Inteligento batmod-ul e client =]]] sa imi bag pl ce staff =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 2, 2021 Admin Share Posted January 2, 2021 Dupa ce ca esti nesimtit mai faci si reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts