Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] Helper kayweed

Codynu

Recommended Posts

[Plangere] Helper kayweed

1. Numele tau din joc: bvarghes

2. Numele jucătorului reclamat: kayweed

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Sanctiune gresita. Am primit mute 15 minute, motiv "toxicitate" pentru cuvantul "slab". Fara referinta la nume, jucator, rank, etc. Doar cuvantul "Slab", fara nici un fel de avertisment verbal precum ca aceasta se considera toxicitate. De asemenea, in regulamentul serverului se mentioneaza urmatoarele despre toxicitate:

4.4  Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate).

Mute 15 minute / Kick

Consider ca "slab" este grad de comparatie, in primul rand, iar mai apoi nu am facut referire la nimeni, respectiv nu am injosit pe nimeni.

4. Martori:-

5. Sectiune: Assasins

6. Dovezi - Poze: Dovada

Buna bvarghes, din dovada pe care ai prezentat-o mai sus se poate observa ca ai fost in lupta cu oniKar, care te-a omorat. Cel mai probabil, din frustrare, l-ai facut pe acesta 'slab', ceea ce se considera toxicitate si nu se avertizeaza. Consider ca ai fost sanctionat corect, dar astept decizia unui manager. O zi frumoasa! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...