xDazkooh Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Reclamatie bucurela1234 1. Numele tau din joc:Strafe 2. Numele jucătorului reclamat:bucurela1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Mute deageaba... adica nici mute ul nu l a dat corect :))) a scris in loc de jignire staff doar jignire... Eu spusesem "bucurela, esti prost? intreb pt un prieten". Si el destept fiind, mi a dat mute fara sa l jignesc, ci doar sa l intreb daca e "prost"... L am intrebat chestia asta pt ca am raportat o persoana pe /ac si el facuse control dupa 3 minute altcuiva... poate jucator ul cauria ii s a facut control ul, era in meci cu el, dar daca nu e in meci cu el, nu face control pt lui nu i pasa de bedwars :)), daca tot asa, macar scriai motivu corect la mute :)). 4. Martori:- 5. Sectiune:bedwars 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted January 3, 2021 Admin Share Posted January 3, 2021 Daca eu te injur si pun un "?" la final tu crezi ca scap de mute?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts