For1Ce Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Reclamatie trippy_x2 1. Numele tau din joc: Katana 2. Numele jucătorului reclamat: trippy_x2 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: e chior nu vede ca altcineva injura mai sus si pe mine ma vede ca injur si iau mute 4. Martori: tot serveru 9 oameni 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
trippyx2 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 https://imgur.com/9JucFhV Dupa cum se vede in poza mea de pe imgur, acel jucator a primit mute. Cer t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trippyx2 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 La 03.01.2021 la 17:43, For1Ce a spus: ratatule tu nu vezi ca era la ora 14:15 iar el a injurat la 13:57 si nu a primit mute ce t/c ceri ba chiroule esti chiar inapt si unde morti ma-tii e dovada cu injuratura ma idiotule Salut, nu e nevoie sa dau dovada atata timp cat in pozele tale postate pe imgur se vede cum folosesti injurii legate de mortii mamei jucatorului respectiv pe care l-ai injurat. https://imgur.com/87vebs9 La 03.01.2021 la 17:43, For1Ce a spus: ratatule tu nu vezi ca era la ora 14:15 iar el a injurat la 13:57 si nu a primit mute ce t/c ceri ba chiroule esti chiar inapt si unde morti ma-tii e dovada cu injuratura ma idiotule Si te rog frumos sa iti revizuiesti limbajul, nu mai am nimic de adaugat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMate Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Imi pare rau Katana dar in screenshot-urile tale nu se vede nici ora si nici data.Membrul staff trippy_x2 nu ar trebui sanctionat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Membrul staff a fost sanctionat. Se vede ca a dat mute-ul mult mai tarziu (13:57 cand a injurat - 14:14 cand a oferit mute jucatorului.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts