xRyzeW010 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Reclamatie qVooDoo si litful 1. Numele tau din joc:qIoNuTzFTW 2. Numele jucătorului reclamat:qVooDo si liftul 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:cica hack 4. Martori:- 5. Sectiune:ass 6. Dovezi - Poze:Imgur: The magic of the Internet VREAU SA STIU SI EU UNDE E HACK-u ALA BAGA-MI-AS P IN EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Buna, in primul rand, lasa arogantele si limbajul asta neadecvat. Eu doar am dat ban, litful nu avea acces si m a rugat sa vin eu sa te sanctionez. El are dovezile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRezer Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=llCKzHJRhj0 Ai dat restart la explorer inainte de control, incercand sa ascunzi hack ul. Dupa cum se vede la inceput ai un PC decent, adica Explorer ul nu avea cum sa isi dea restart singur, doar la PC urile proaste face asa. La sfarsit ai mentionat ca nu stii ce e ala restart la exporer, ceea ce a fost o minciua deoarece puteai sa dai restart la el doar manual dupa cum am spus mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRyzeW010 Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 22 minutes ago, MrRezer said: https://www.youtube.com/watch?v=llCKzHJRhj0 Ai dat restart la explorer inainte de control, incercand sa ascunzi hack ul. Dupa cum se vede la inceput ai un PC decent, adica Explorer ul nu avea cum sa isi dea restart singur, doar la PC urile proaste face asa. La sfarsit ai mentionat ca nu stii ce e ala restart la exporer, ceea ce a fost o minciua deoarece puteai sa dai restart la el doar manual dupa cum am spus mai sus. Ti-am spus ca nu stiu cum se da restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Se vede ca ai dat restart la explorer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts