MareleSmecher Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Reality show Ia sa va zic eu o poveste: Ies frumos de la pvp,imi pun tot inafara de casca in chest ca am uitat si intreb care da un Heart of the sea si ma teleportez la el dupa care apare si un prieten de al lui si ne omoara pe ambii,dupa imi cere 10K pentru ia eu nu am incredere in el si ii zic 5k acm 5k dupa si el zice acm 10 k sau nusi vr sai dau ma deconecteaza ca nu mai am internet bag hotspotul imi scrie ca sdeja conectat cu acel proxy..redeschid launcherul revin ala numai e si le scriu la helperi si eiimi zic ai dovada(2 prieteni unul care mia dat o casca de netherite..am enchantat-o si dupa cateva zile i-am imprumutat-o altui prieten) dar imi cere dovada video de parca ar trb sa fac live ca sa stie astia de parca nu exista log-ul svr-ului si se pot uita ca am dat tp la el si el la mine si asta nus de ajuns adica ce vrei sa instalez obssi sa umplu memoria tinand minte ca telefonul meu era pus la incarcat in cealalta camera nu avem ce sa fac mai ales canuputeam folosii nici o comanda ca eram incombat deci acm ce fac eu cu casca aia furata...din pacate iam uitat numele in stresul de nu a pierde casca. Sugestii??? 1 minute ago, MareleSmecher said: Reality show Ia sa va zic eu o poveste: Ies frumos de la pvp,imi pun tot inafara de casca in chest ca am uitat si intreb care da un Heart of the sea si ma teleportez la el dupa care apare si un prieten de al lui si ne omoara pe ambii,dupa imi cere 10K pentru ia eu nu am incredere in el si ii zic 5k acm 5k dupa si el zice acm 10 k sau nusi vr sai dau ma deconecteaza ca nu mai am internet bag hotspotul imi scrie ca sdeja conectat cu acel proxy..redeschid launcherul revin ala numai e si le scriu la helperi si eiimi zic ai dovada(2 prieteni unul care mia dat o casca de netherite..am enchantat-o si dupa cateva zile i-am imprumutat-o altui prieten) dar imi cere dovada video de parca ar trb sa fac live ca sa stie astia de parca nu exista log-ul svr-ului si se pot uita ca am dat tp la el si el la mine si asta nus de ajuns adica ce vrei sa instalez obssi sa umplu memoria tinand minte ca telefonul meu era pus la incarcat in cealalta camera nu avem ce sa fac mai ales canuputeam folosii nici o comanda ca eram incombat deci acm ce fac eu cu casca aia furata...din pacate iam uitat numele in stresul de nu a pierde casca. Sugestii??? Sincer mie mi se pare oprostie totala chestia asta cu filmare ca dovada nu e de ajuns sa vezi la log ca neam dat tp si ca am 2 martori...in real life ar fifost de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Ai un model de respectat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Nu ai respectat modelul! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts