E7ryc Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Reclamatie Dannezu Reclamatie Dannezu 1. Numele tau din joc:e7ryc 2. Numele jucătorului reclamat:Dannezu 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Acesta I-a dat mute prieteneului meu pentru caps excesiv acesta scriind doar o propozitie de doua randuri cu caps 4. Martori:Davidppk09 5. Sectiune:Survival Epic New 6. Dovezi :https://imgur.com/gallery/grcDI9O Edited January 3, 2021 by E7ryc Incorrect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannezu1 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Salut, in primul rand reclamatia este gresita n ai aratat dovezi asta ce inseamna ca este degeaba dar am eu dovezi pentru asta in primu rand uite niste poze cum ati spart https://imgur.com/a/uJgFryR 2 am video cum ai inceput sa spargi cu invizibility aceasta este dovada Zi/seara faina si voua Link to comment Share on other sites More sharing options...
E7ryc Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Am corectat reclamatia chiar am schimbat motivul daca vezi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannezu1 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 da dar aici imi arati cum am dat mute lui Davidppk09 pentru caps excesiv adica nu inteleg ce este gresit eu am dat mute/jail din regulament adica n am dat eu jail cat am vrut si mute cat am dorit eu,nu eu am dat din regulament daca crezi ca am facut ceva gresit voi fi rasplatit cu un warn din partea lui Cara/Razvan Zi/seara faina si voua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E7ryc Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 Am inteles ca ne-ai dat jail din vina noastra ok ai si dovezi dar cu davidppk09 ce ai avut de i-ai dat mute pentru caps excesiv like men nu vezi cã a scris 2 randuri amarate (saracul a scris cu caps cã s-a gandit ca nu vezi) Da sincer cred cã ai gresit la faza aia cu muteul puteti sã ii spui sã nu mai scrie cu caps si dupa daca nu de oprea îi dadeai mute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannezu1 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 nu este greseala mute se da de la 4caractere in sus uite regulament ul daca doresti sa il citesti si aceasta este regula: 2.2 Este interzis să scrieți cu CapsLock prea multe cuvinte. Maximul este de 3 cuvinte. Mai mult de atât se pedepsește: De la minim 4 cuvinte scrise în CAPS Mute: 5 minute - 15 minute (depinde de gravitatea situației) Zi/seara faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maa0007 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Sanctiunea a fost acordata conform regulamentului. Membrul staff nu va fi sanctionat. Multumim pentru reclamatia ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts