Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Dannezu

E7ryc

Recommended Posts

Reclamatie Dannezu

Reclamatie Dannezu

1. Numele tau din joc:e7ryc

2. Numele jucătorului reclamat:Dannezu 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Acesta I-a dat mute prieteneului meu pentru caps excesiv acesta scriind doar o propozitie de doua randuri cu caps 

4. Martori:Davidppk09

5. Sectiune:Survival Epic New

6. Dovezi :https://imgur.com/gallery/grcDI9O

•  
Edited by E7ryc
Incorrect

da dar aici imi arati cum am dat mute lui Davidppk09 pentru caps excesiv

adica nu inteleg ce este gresit eu am dat mute/jail din regulament adica n am dat eu jail cat am vrut si mute cat am dorit eu,nu eu am dat din regulament daca crezi ca am facut ceva gresit voi fi rasplatit cu un warn din partea lui Cara/Razvan

Zi/seara faina si voua!

Am inteles ca ne-ai dat jail din vina noastra ok ai si dovezi dar cu davidppk09 ce ai avut de i-ai dat mute pentru caps excesiv like men nu vezi cã a scris 2 randuri amarate (saracul a scris cu caps cã s-a gandit ca nu vezi)⁉️

Da sincer cred cã ai gresit la faza aia cu muteul puteti sã ii spui sã nu mai scrie cu caps si dupa daca nu de oprea îi dadeai mute!

nu este greseala mute se da de la 4caractere in sus  uite regulament ul daca doresti sa il citesti 

si aceasta este regula: 

2.2  Este interzis să scrieți cu CapsLock prea multe cuvinte.  Maximul este de 3 cuvinte. Mai mult de atât se pedepsește:

De la minim 4 cuvinte scrise în CAPS

Mute: 5 minute - 15 minute (depinde de gravitatea situației)

Zi/seara faina

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...