matt Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 JustSeek 1. Numele tau din joc: 02_t 2. Numele jucătorului reclamat: JustSeek 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Iubita mea se crede înjosit dacă i te adresezi cu "iubito" 4. Martori: 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: să dea el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Reclamatiile fara dovada nu is luate in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 3, 2021 Author Share Posted January 3, 2021 (edited) bine, iubito poftim Spoiler Spoiler Edited January 3, 2021 by matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Buna ziua ! Multumesc pentru reclamatie si ca ai afisat dovada ca ti-am dat mute . Automat cand tu imi spui "iubito" " iubita mea " ma injosesti pe mine ca staff https://imgur.com/gallery/347I6cE ca nu is nici femei si nici iubita ta , daca as fii fost tot ai fii zis ceva ca din cate vad ai ceva cu ele https://imgur.com/gallery/Wx7FP5z . Daca am gresit voi fii sanctionat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 4, 2021 Author Share Posted January 4, 2021 (edited) first of all nu, n am nimic cu femeile, faptul că mi permit să fac glume față de o prietenă mai veche nu înseamnă că fac asta cu toate second, e fix problema mea dacă aș avea sau nu ceva cu ele, in reclamația asta n a fost vorba despre mute u ăla, am înțeles că era dat corect și aia e, nu văd nici cea mai mică necesitatea să aduci ca "scuză" faptul că aș avea ceva cu sexul opus aștept răspunsul final a unui manager sau a liderului de pe secțiune. t/c Edited January 4, 2021 by matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Incercai sa il iei la misto si ai fost sanctionat. Care e rostul reclamatiei? Doar invidia? Daca ai mai fost staff nu trebuie sa te adresezi cu: " iubita mea, crezi ca nu stiu cum se foloseste ac-ul?" "ce problema ai tu ca il folosesc si eu?" ca si cum ai fi superior fata de el! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts